• PRO TV
  • Zanni, dezvăluiri fără perdea! Artistul recunoaște că a fost refuzat de Iuliana Beregoi: „Am aruncat propuneri”

Zanni, dezvăluiri fără perdea! Artistul recunoaște că a fost refuzat de Iuliana Beregoi: „Am aruncat propuneri”

Zanni, dezvăluiri fără perdea! Artistul recunoaște că a fost refuzat de Iuliana Beregoi: „Am aruncat propuneri”

Zanni, unul dintre cei mai apreciați artiști din noua generație, a făcut recent o serie de mărturisiri total neașteptate despre viața sa amoroasă. Acesta a vorbit, printre altele, despre cântăreața Iuliana Beregoi, care se pare că l-a refuzat la un moment dat.

Sincer și foarte deschis de fel, Zanni a reușit să își construiască, mai ales pe rețelele de socializare, o comunitate impresionantă de fani. Tinerii îl urmăresc, îi urmează exemplul și nu ratează nimic din ce postează. 

Invitat în platoul unei emisiuni online, artistul a vorbit, fără ocolișuri, despre viața sa amoroasă. Se pare că Zanni a fost refuzat, de-a lungul anilor, de mai multe femei, printre ele numărându-se și celebra cântăreață Iuliana Beregoi.

„De multe ori. Uite, Iuliana Beregoi. Dacă i-am zis odată că e frumoasă, rămăsese cumva odată să ne vedem, zicea când vine la București, dar... nu s-a concretizat nimic. Înseamnă că am fost refuzat, nu? Atâta timp cât i-am zis ca e frumoasă.(...) Și mai sunt multe cărora... am aruncat așa propuneri”, a dezvăluit Zanni într-o emisiune online.

Zanni a fost prezentatorul show-ului online de anul acesta „Survivor: Extrashow”, acolo unde a discutat cele mai importante momente petrecute în emisiunea fenomen. Vezi mai jos episodul complet cu Zanni!

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spunea artistul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni