• PRO TV
  • Alexandra Duli, apariție senzuală în costum de baie. Ce face în prezent fosta războinică de la Survivor

Alexandra Duli, apariție senzuală în costum de baie. Ce face în prezent fosta războinică de la Survivor

Alexandra Duli, apariție senzuală în costum de baie. Ce face în prezent fosta războinică de la Survivor

Acum un an, Alexandra Duli lupta alături de Războinici, pentru marele premiu de la Survivor. Concurenta a câștigat rapid simpatia telespectatorilor, datorită ambiției și a tenacității sale. Ea a ajuns destul de departe în competiție și a făcut parte din echipa unificată. La Survivor 2022, Duli intrase în cursa de eliminare alături de Marian Drăgulescu și Elena Chiriac.

Alexandra Duli s-a mutat singură într-un apartament, în Londra, și continuă să ducă un stil de viață activ. Ea merge constant la sala de sport și îi încântă pe admiratorii ei de pe Instagram cu imagini în ținute provocatoare. 

Recent, fosta războinică și-a etalat silueta în costum de baie. Ea a pozat în baia unei săli de sport din Londra, pe care o frecventează. „Arăți superb, ești frumoasă, ai un corp frumos”, „Superbă , extrem de sexy și mult bun gust”, „Super drăguță!”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????ALEXANDRA DULI???? (@_alexandraduli)

Alexandra este foarte activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe admiratorii ei cu cele mai noi evenimente. În ultima vreme ea a călătorit în Italia, iar de Dragobete a vizitat Verona. „Îl caut pe Romeo... încercând să nu ajung ca Julieta”, a scris ea în dreptul unor fotografii. Carismatica blondină nu a spus până acum dacă are vreun iubit. 

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Alexandra le-a răspuns telespectatorilor, care întrebau de ce preferă să i se spună Duli, dacă numele ei real de familie este Mucea. 

Fosta concurentă de la Survivor România a explicat că „Duli” este numele de fată al mamei sale. Părinții ei au divorțat când ea avea 9 ani, iar față de mama ei simte o recunoștință profundă. 

„Nu a contribuit așa de mult să mă crească (nr. tatăl ei). La Survivor mi s-a dat oportunitatea să-mi pun numele Duli. Mama mi-a dat tot. E foarte greu pentru o mamă, să fii singură în Londra cu o fată de 9 ani. Îmi place mai mult să fiu cunoscută ca Alexandra Duli”, a menționat ea. 

Sursă foto: Instagram/  Alexandra Duli 

Vezi și: Alexandra Duli, viața dură în spatele zâmbetului





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni