• PRO TV
  • Las Fierbinți și Șef sub acoperire – lider incontestabil de audiență!

Las Fierbinți și Șef sub acoperire – lider incontestabil de audiență!

Las Fierbinți și Șef sub acoperire – lider incontestabil de audiență!

Joi seară, românii s-au bucurat de comedie și au urmărit curioși transformarea șefului!

Joi seară, românii s-au bucurat de un nou episod Las Fierbinți și au urmărit cu sufletul la gură transformarea unui nou șef care a intrat sub acoperire în propria companie. Cele două producții PRO TV s-au clasat pe primul loc în topul audienței.

Aseară, personajele celui mai iubit serial din România au făcut iar comedie. Celentano, Bobiță, primarul Vasile, Dalida, Aspirina și Dorel au fost încă o dată protagoniștii unor situații neprevăzute, ce au generat un umor de care s-au bucurat milioane de români. 

Episodul din această săptămână a fost lider de audiență și a înregistrat, în intervalul orar 20:31 – 22:24, un rating mediu de 10.1 puncte și 27.3% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de rating și 17.5% share. La nivel național, aproape 1.6 milioane de români au urmărit serialul fenomen, iar în minutul de aur, la ora 20:59, aproape 1.9 milioane de telespectatori urmăreau aventurile fierbințenilor. 

 

Octavian Petrescu, Directorul Executiv Rodbun - una dintre cele mai mari companii românești din agricultură, a intrat aseară sub acoperire. Dornic să înțeleagă ce povești ascund angajații lui, șeful a renunțat complet la biroul confortabil și a muncit pentru câteva zile în prima linie alături de ei. Episodul Șef sub acoperire de joi seară a fost lider de audiență. 

În intervalul orar 22:25 – 23:51, PRO TV a fost pe primul loc în topul audiențelor și a înregistrat 6.3 puncte de rating și 25.5% share, în rândul publicului Național 21-54, ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.9 puncte de rating și 15.6% cotă de piață. 

Săptămâna viitoare, joi, de la 20:30, respectiv 22:30, cele două show-uri revin la PRO TV și, în avans, pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni