• PRO TV
  • Shakira a cântat live la tv piesa în care îl face praf pe Pique, în cea mai sexy ținută posibilă VIDEO

Shakira a cântat live la tv piesa în care îl face praf pe Pique, în cea mai sexy ținută posibilă VIDEO

Shakira a cântat live la tv piesa în care îl face praf pe Pique, în cea mai sexy ținută posibilă VIDEO

Shakira a cântat în fața a milioane de spectatori piesa în care îl face praf pe fostul ei soț, Pique. Artista a interpretat cântecul fenomen, “Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-un outfit incendiar.

Artista în vârstă de 46 de ani a arătat fenomenal în cel mai îndrăzneț outfit în care și-a făcut apariția în ultima vreme. Shakira a purtat un top cu decupaje în zona bustului și o pereche de pantaloni de piele, și ei cu decupaje sexy.

Cântăreața a creat o atmosferă incendiară în platoul emisiunii lui Jimmy Fallon, interpretând piesa alături de public.  “Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, așa cum se numește piesa, a “spart” 14 recorduri Guinness.

Vedeta a povestit în cadrul emisiunii că melodia a ajutat-o să își controleze emoțiile într-un mod sănătos, într-o perioadă foarte dificilă din viața ei. 

“A fost incredibil câte reacții pozitive am primit în urma acestei piese. Oamenii creează o legătură cu muzica atunci când este reală, adevărată. Cântecul ăsta a devenit un adevărat imn pentru multe femei”, a spus Shakira.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni