• PRO TV
  • Dezvăluiri șocante! Ce le-au făcut soldații ruși femeilor din Ucraina luate ca prizoniere: „Aveau o plăcere”

Dezvăluiri șocante! Ce le-au făcut soldații ruși femeilor din Ucraina luate ca prizoniere: „Aveau o plăcere”

Dezvăluiri șocante! Ce le-au făcut soldații ruși femeilor din Ucraina luate ca prizoniere: „Aveau o plăcere”

A trecut mai bine de un an de când Rusia a început războiul din Ucraina, iar tot mai multe detalii de-a dreptul șocante despre ce fac sodalții lui Vladimir Putin ies la iveală.

Potrivit jurnaliștilor ucraineni de la Current Time, citați de Libertatea, în toamna anului trecut a avut loc un schimb de prizoniere între Ucraina și Rusia, iar dezvăluirile ucrainencelor sunt de-a dreptul șocante.

Irina și Natalia, două prizoniere din Ucraina care au fost eliberate de către ruși, au afirmat că de multe ori erau obligate să stea cu privirea către pământ și că erau numite prostituate, animale și nemernice.

„Îmi ziceau că voi rămâne fără mâini, au fost cazuri când ne loveau cu un ciocan peste degete. Am fost electrocutate, am fost lovite în rinichi. Ne temeam să cădem jos, după ce eram lovite la picioare. Dacă nu ne ridicam în câteva secunde, urmau lovituri cu picioarele asupra corpului. Noi nu am fost violate și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta, iar bărbații, din păcate, au fost. În timpul schimbului de prizonieri, militarii ruși erau îmbrăcați frumos, spălați și pieptănați, iar noi eram vai de capul nostru. N-o să le iert asta niciodată. Am devenit mult mai domestică. Iubesc viața”, a spus Irina.

Mai mult decât atât, soldații ruși le spuneau prizonierelor că Ucraina este teritoriu rus și că a fost dată doar în chirie, iar acum armata lui Vladimir Putin își recuperează pământul.

„În fiecare dimineață și seară eram bătute. Era ceva normal pentru militarii ruși. Picioarele mele nu erau doar albastre: erau pur și simplu negre. Uneori trebuia să mărșăluim prin acea încăpere dezbrăcate. Aveau o plăcere să facă asta. Se simțeau bine că ne înjosesc. Eram forțate să cântăm imnul Rusiei, să învățăm și să recităm poezii prostești în limba rusă. Într-o cameră cu șase paturi eram 39 de femei. Majoritatea dormeau pe podea, unele pe masă. Eram ca niște peștișori într-o conservă. Nu au reușit să ne distrugă moralul. Dimpotrivă, am devenit mult mai unite și mult mai prietene”, a dezvăluit și Natalia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni