• PRO TV
  • De ce a purtat Morgan Freeman o mănușă neagră pe mâna stângă la Gala Premiilor Oscar 2023, pe 12 martie

De ce a purtat Morgan Freeman o mănușă neagră pe mâna stângă la Gala Premiilor Oscar 2023, pe 12 martie

De ce a purtat Morgan Freeman o mănușă neagră pe mâna stângă la Gala Premiilor Oscar 2023, pe 12 martie

Pe 13 martie 2023, la ora 02.00 (ora României), respectiv 12 martie 2023, ora 20.00 (în SUA), a avut loc cea de-a 95-a Gală a Premiilor Oscar, unde marele câștigător al serii a fost filmul „Everything Everywhere All at Once”, care poate fi văzut pe VOYO.

Pe scena Premiilor Oscar 2023 a urcat și Morgan Freeman, unul dintre cei mai mari actori ai planetei, care a ajuns la aproape 86 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna iunie.

Apariția americanului a fost intens discutată de jurnaliștii de la New York Post, deoarece Morgan Freeman a apărut cu o mănușă neagră pe mâna stânga, iar mulți s-au întrebat ce a pățit celebrul actor.

Potrivit sursei citate, nu este prima dată când Morgan Freeman apare cu o mănușă doar pe mâna stângă, iar totul are legătură cu un eveniment petrecut în luna august a anului 2008. Atunci, actorul a fost victima unui accident rutier petrecut în SUA, în urma căruia Morgan Freeman a rămas cu mâna stângă paralizată. Astfel că el poartă destul de des o mănușă.

„După accident a fost lucid. Glumea și vorbea cu oamenii din echipa de salvare”, notau cei de la The Guardian imediat după accident.

„Accidentul mi-a afectat nervii mâinii şi situaţia nu s-a ameliorat. Nu o pot mişca. Şi dacă nu o mişti, se umflă. Ştiaţi că mişcăm o mână în jur de un milion de ori pe zi?”, spunea Morgan Freeman în 2010 pentru revista People.

Actorul american nu este la prima apariție în public cu mănușa pe mâna stânga. De fiecare dată când participă la un eveniment foarte important, Morgan Freeman își asortează mănușa cu restul ținutei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni