• PRO TV
  • Antonia, dezvăluiri bizare din intimitate! Ce sunete scoate când face amor cu Alex Velea

Antonia, dezvăluiri bizare din intimitate! Ce sunete scoate când face amor cu Alex Velea

Antonia, dezvăluiri bizare din intimitate! Ce sunete scoate când face amor cu Alex Velea

Fără doar și poate, Antonia este nu doar una dintre cele mai iubite românce, dar și una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar aparițiile ei sau declarațiile pe care le face sunt atent urmărite atât de presă, cât și de publicul larg.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, care citează un interviu mai vechi oferit de Antonia, frumoasa cântăreață a vorbit în trecut atât despre prima ei partidă de amor, cât și despre cum decurg clipele intime pe care le are cu Alex Velea.

După cum spune Antonia, mai în glumă sau mai în serios, în timpul partidelor de amor cu Alex Velea, ea scoate sunete de animal, iar partea din corp care o face să tresară atunci când este atinsă sunt sânii.

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Mă excit pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea jucării sexuale. Nu prea am experimentat cu multe. Cel mai mult n-am făcut sex probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nu! Știţi când? Când am venit din SUA şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, scot sunete de animal când am orgasm. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: «De ce face lumea asta?». Gen... te doare, de ce vrei să faci asta? Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui”, a spus Antonia, potrivit sursei citate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni