• PRO TV
  • Richard și Alejandra Gere își cresc copiii la fermă. Soția actorului se pricepe de minune la muls vaca

Richard și Alejandra Gere își cresc copiii la fermă. Soția actorului se pricepe de minune la muls vaca

Richard și Alejandra Gere își cresc copiii la fermă. Soția actorului se pricepe de minune la muls vaca

Viața de familie a lui Richard Gere se bazează pe discreție. Celebrul actor și soția lui Alejandra își cresc copiii, pe micuții Alexander (4 ani) și James (3 ani), într-un mediu ferit de ochii curioșilor. Mai exact, cuplul de celebrități s-a retras la fermă, unde se bucură de mai multe alimente naturale și de un aer proaspăt. 

Sunt căsătoriți din 2018 și au împreună doi băieți. Richard și Alejandra Gere au ales un stil de viață retras, preferând să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor. Dorința cuplului a fost să-i crească într-un mediu frumos, unde se pot bucura de natură. De asemenea, cei doi încearcă să-i învețe importanța filantropiei. 

Se pare că frumoasa Alejandra Silva Gere (40 de ani), de origine spaniolă, l-a îmblânzit pe seducătorul actor din ”Pretty Woman”, făcându-l pe Gere să spună, imediat după nunta lor, că ”este cel mai fericit bărbat din Univers”. „Sunt însurat cu o femeie care meditează, e vegetariană, o mamă grozavă (...) şi găteşte minunat, face cele mai bune salate din lume!“ , mai spunea actorul despre Alejandra într-un interviu.

Alejandra se descurcă de minune și la muls vaca, de când s-a mutat la fermă. (vezi imagini în galeria fotto de mai jos)


 
„În aceste vremuri, mai ales dacă locuiești în oraș, este atât de greu să te bucuri de plăcerile de bază pe care ni le oferă natura, cele pe care le prețuiesc cel mai mult și pe care vreau să le susțină și familia mea. Să ne întoarcem la elementele de bază”, a scris Alejandra pe pagina de socializare. 

Richard Gere (73 de ani) mai are un fiu, Homer James Jigme, de 21 de ani, din căsnicia cu actriţa Carey Lowell, iar Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 9 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland.

Sursă foto: Instagram/ Alejandra Gere
Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni