• PRO TV
  • Actori decedați care nu au fost pomeniți la Premiile Oscar 2023. „Sunt profund rănită și șocată”

Actori decedați care nu au fost pomeniți la Premiile Oscar 2023. „Sunt profund rănită și șocată”

Actori decedați care nu au fost pomeniți la Premiile Oscar 2023. „Sunt profund rănită și șocată”

Deși a murit la începutul lunii martie, Tom Sizemore nu a fost pomenit la Oscar 2023 în clipul de comemorare a actorilor care au plecat dintre noi. Nici Paul Sorvino, starul din „GoodFellas”, nu a avut de parte de o secundă In memoriam, ceea ce le-a scos din sărite pe fiica și soția acestuia.

Sunt profund rănită și șocată”, a scris Mira Sorvino (55 de ani) pe Twitter, despre greșeala gravă comisă de organizatorii galei Oscar 2023 în ceea ce-l privește pe tatăl ei, regretatul Paul Sorvino. Actorul din GoodFellas s-a stins din viață în iulie 2022, la vârsta de 83 de ani.

Starul nu a fost inclus în momentul de comemorare a actorilor decedați în anii anteriori, deși moartea sa a întristat comunitatea cineaștilor de la Hollywood.

Este derutant dincolo de orice credință că iubitul meu tată și mulți alți uimitori actori străluciți plecați au fost lăsați deoparte. Oscarurile au uitat de Paul Sorvino, dar noi ceilalți nu o vom face niciodată”, a scris actrița pe rețeaua socială, distribuind un articol scris de usatoday.com.

În 1996, Mira Sorvino a luat Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar ca urmare a prestației din filmul Mighty Aphrodite (1995). Atunci, ea s-a bucurat alături de tatăl ei, actorul Paul Sorvino, care nu fusese nominalizat niciodată la Oscar.

Eroarea comisă de organizatorii galei Oscar a fost taxată și de soția lui Paul Sorvino, actrița Dee Dee Sorvino (Benkie).

Cine este nenorocitul care a făcut această listă? Nu-i pot oferi nici măcar o secundă? Nici măcar un cannoli nenorocit! Ce naiba?”, s-a revoltat văduva actorului, în cadrul emisiunii The Joe Piscopo Show.

Tom Sizemore, ignorat la Premiile Oscar 2023


Tom Sizemore, în Saving Private Ryan. FOTO: Profimediaimages.ro

Nici actorul Tom Sizemore, care a decedat la 3 martie în urma unui anevrism cerebral, nu a fost pomenit în cadrul galei. Actorul nu a fost niciodată nominalizat la Oscar, însă are o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai bună prestație a unui actor într-o miniserie sau film de televiziune – Witness Protection (1999).

Tom Sizemore a lăsat în urmă doi băieți gemeni, pe care i-a făcut cu iubita lui, Janelle McIntire.

Anne Heche a murit anul trecutActrița Anne Heche, care a murit la 11 august 2022 în urma unui teribil accident de mașină, a fost uitată și ea de organizatorii galei Oscar din acest an. În vârstă de 53 de ani, Anne Heche a provocat un grav accident de circulație, la 5 august, când a intrat cu mașina într-o casă din cartierul Mar Vista din Los Angeles. Automobilul ei a luat foc, provocându-i arsuri pe mare parte din corp. 

Anterior, actrița a lovit două autovechicule, fără a provoca rănirea altor persoane. Transportată la spital cu răni grave la nivelul capului, actrița nu avea mari șanse de supraviețuire. Medicii legiști au stabilit că înainte de a se urca la volan, Anne Heche consumase cocaină și opioide.

Actrița nu fusese nominalizată niciodată la Premiile Oscar. A lăsat în urmă doi băieți, Homer și Atlas.

Tot în 2022, dar în octombrie, s-a stins din viață Leslie Allen Jordan. Actorul, în vârstă de 67 de ani, a murit în urma unui accident auto, provocat de o afecțiune cardiacă. Nici el nu a fost pomenit la Oscar.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: CTP, interviu despre filmele premiate la Oscar 2023

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni