• PRO TV
  • Helmuth Duckadam n-avea bani de benzina pentru Mercedesul 500 Sel

Helmuth Duckadam n-avea bani de benzina pentru Mercedesul 500 Sel

Helmuth Duckadam n-avea bani de benzina pentru Mercedesul 500 Sel

Celebrul portar Helmuth Duckadam conduce acum un Audi Q7 cu motor de 4, 2 l, dar nu a avut dintotdeauna la picioare asemenea cai putere.

In editia din 25 septembrie, a emisiunii Pro Motor, realizata de Roxana Ciuhulescu, Helmuth Duckadam isi aminteste amuzat de vremurile in care era mandru proprietar de Mercedes 500 Sel pe care nu-si permitea sa-l alimenteze cu benzina.

Din fericire, incapatanarea de a avea Mercedes a durat doar doua luni, dupa care, lipsa banilor necesari pentru rata lunara si pentru benzina a facut ca masina sa fie vanduta.
Povestile despre autoturisme nu se opresc insa aici.
 
Prima masina pe care a avut-o Helmuth Duckadam a fost un Aro, primit atunci cand a castigat Cupa Campionilor, in 1986, la Sevilla. Portarul nici nu vrea sa-si aminteasca de ea, deoarece i-a adus o serie intreaga de neajunsuri. Atunci cand reusea sa faca rost de carburant, avand in vedere ca pe vremea lui Ceausescu asta era o adevarata provocare, ii era aproape imposibil sa porneasca Aro-ul, mai ales iarna. Firesc, apela la ajutorul unui brav detinator de camion, care il tracta, dar de fiecare data ramanea ori fara bara din fata, ori fara cea din spate.

Acum, pe langa Audi Q7, Helmuth Duckadam conduce si o Dacie Solenza, mai ales atunci cand merge acasa, la Arad. Desi prietenii mai rad de el cand il vad coborand din Audi si urcand in Dacie, sportivul marturiseste ca acest lucru nu il afecteaza, deoarece nu uita niciodata de unde a plecat.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni