• PRO TV
  • Ce decizie au luat magistrații în procesul de divorț dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Artista este dezamăgită: „Voi lupta până la capăt”

Ce decizie au luat magistrații în procesul de divorț dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Artista este dezamăgită: „Voi lupta până la capăt”

Ce decizie au luat magistrații în procesul de divorț dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Artista este dezamăgită: „Voi lupta până la capăt”

Alina Sorescu s-a despărțit de soțul ei, Alexandru Ciucu, după un mariaj de aproape 12 ani. Procesul nu a fost deloc ușor, mai ales că ambii au cerut custodia fetițelor. Pe 15 martie, magistrații au pronunțat o decizie, despre care Alina Sorescu  a scris pe larg pe pagina ei de socializare. Cântăreața se arată dezamăgină de hotărârea instanței. 

Cântăreața menționează că a trecut prin momente foarte grele.

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu, și fetele, o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de această dată până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a scris Alina Sorescu

Alina Sorescu se arată dezamăgită de horărârea instanței și spune că nu este deloc în favoarea fetițelor. 

„Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a mai adăugat ea. 

Artista a publicat și declarația avocatei sale, Nicoleta Popescu: „Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natura a perpetua și accentua situația tensionată dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor.”

Anterior, în emisiunea „Vorbește lumea”, designerul Alexandru Ciucu a spus că dorește în continuare să-i fie încredințate fetele: „A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele”. Vezi mai multe detalii aici

Sursă foto: Facebook/ Instagram/ Alina Sorescu
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni