• PRO TV
  • Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, luptă acerbă pentru custodia copiilor. Lovitura primită de creatorul de modă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, luptă acerbă pentru custodia copiilor. Lovitura primită de creatorul de modă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, luptă acerbă pentru custodia copiilor. Lovitura primită de creatorul de modă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se luptă în instanță pentru avere și custodia copiilor, după ce cântăreața de depus actele de divorț. Procesul va începe abia în toamnă, însă creatorul de modă a înregistrat deja două înfrângeri dureroase la tribunal.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează și niciunul nu pare dispus să renunțe la lupta aprigă care se anunță în instanță. Cântăreața, care a depus actele de divorț la începutul anului, a înregistrat deja primul mare succes în confruntarea cu cel de care se vrea despărțită.

Instanța i-a dat câștig de cauză, de două ori, în urma unei ordonanțe președințiale depuse de soț, motiv pentru care cele două fete pe care le au împreună vor sta doar cu ea pe durata procesului.

Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina Sorescu pe rețelele sociale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns în pragul divorțului din cauza infidelității lui. Cântăreața a făcut primele declarații în toamna anului trecut.

Alina Sorescu știa de mult timp de infidelitatea soțului

Alina Sorescu a depus actele de divorț la câteva luni după ce a aflat de infidelitatea soțului. În acest timp el a încercat să o convingă să nu facă acest pas al ireconcilierii, ci să caute împreună o soluție de rezolvare a problemei.

Ea nu a fost de acord și, fiindcă nu s-au înțeles amiabil, cântăreața a decis să deschidă acțiune în instanță. Pe lângă partajul bunurilor, Alina Sorescu dorește să obțină custodia celor două fiice ale lor.

La mijloc s-ar afla o avere impresionantă și mai multe proprietăți valoroase, printre care și vila din Pipera, unde locuiau, evaluată de circa 500.000 de euro.

Zvonuri referitoare la despărțirea celor doi au apărut încă din primăvara anului trecut. Atunci, Alexandru Ciucu a negat existența unui conflict casnic.

La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, spunea atunci Alexandru Ciucu.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni