Reacția Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că soțul ei, Alexandru Ciucu, o înșală

Reacția Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că soțul ei, Alexandru Ciucu, o înșală
Citeste mai mult despre: Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, divort,
Data publicarii: 22 Mai 2021
Data actualizare: 22 Mai 2021
Recent, în presă au apărut imagini care îl surprind pe Alexandru Ciucu alături de o altă femeie, iar de aici concluzia multora a fost că acesta și-ar înșela soția. Iată că Alina Sorescu a avut și prima reacție.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună două fetițe. Nu de puține ori au apărut în presă că acesta ar fi infidel și că divorțul este inevitabil. Iată că, relația celor doi a rezistat, contrar a ceea ce credeau alți. Însă, recent, Alexandru Ciucu a intrat din nou în atenția presei după ce au apărut imagini cu el alături de altă femeie.

Reacția Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că soțul ei, Alexandru Ciucu, o înșală

Alina Sorescu a avut prima reacție, însă nici nu a confirmat, nici nu a negat zvonurile: “Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele”, a declarat artista într-o emisiune mondenă, potrivit click.ro

Anul trecut apăruseră zvonuri că cei doi ar divorța, iar atunci Alina Sorescu a intrat în direct în emsiunea Vorbește lumea și a negat că ar fi vorba despre așa ceva, declarând chiar că a sărbătorit cu soțul ei 10 ani de căsnicie și că a primit un inel cu diamant. 

Sursă foto: Instagram Alina Sorescu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies