• PRO TV
  • Shakira a izbucnit în plâns într-un magazin din New York. Paparazzii au surprins momentul 

Shakira a izbucnit în plâns într-un magazin din New York. Paparazzii au surprins momentul 

Shakira a izbucnit în plâns într-un magazin din New York. Paparazzii au surprins momentul 

Shakira și-a îngrijorat fanii după ce în presă au apărut imagini cu ea plângând într-un magazin din New York. Artista se află în SUA cu băieții ei, acolo unde participă la diverse talk-show-uri pentru a-și promova cea mai recentă melodie. 

Cântăreața a fost invitată recent la show-ul lui Jimmy Fallon, unde a fost toată numai un zâmbet. Îmbrăcată extrem de provocator, Shakira a cântat piesa „BZRP Music Session #53”, pe care a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarrap. Ea a vorbit despre versurile melodiei în care îl ironizează pe Pique, tatăl copiilor ei. 

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație, iar fostul fotbalist este deja implicat într-o relație cu Clara Chi, o tânără care a lucrat la compania spaniolului. 

Chiar dacă la TV sau pe rețelele de socializare, Shakira pozează în femeia puternică și independentă, în realitate pare că artista suferă enorm din cauza despărțirii de Pique. 

Paparazzii au surprins-o recent la shopping în Big Apple, alături de cei doi băieți pe care îi are cu Gerard Pique. 

În timp ce copiii căutau dulciuri prin magazin, Shakira a fost văzută vorbind cu o altă femeie și, de îndată ce conversația lor s-a terminat, a izbucnit în plâns, scrie publicația Marca. Nu se știe cine era femeia cu care Shakira vorbea, nici subiectul discuției, însă fanii s-au gândit imediat că lacrimile artistei sunt pentru Pique.

Artista purta o șapcă și a încercat să-și acopere fața pentru a nu fi văzută de paparazzi. Chiar și așa, aceștia au reușit să surprindă câteva cadre care au apărtut în presa din toată lumea. 

În aceeași zi, Shakira a apărut zâmbitoare la un meci NHL, acolo unde s-a pozat cu prezentatorul Carson Daly. 

Melodia Shakirei a doborât 14 recorduri Guinness World Records, inclusiv cel mai rapid cântec latin care a ajuns la 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni