• PRO TV
  • 3 cărți de nutriție pe care le poți comanda online

3 cărți de nutriție pe care le poți comanda online

3 cărți de nutriție pe care le poți comanda online

Vrei să afli rețete noi sau să îți schimbi stilul alimentar? În cazul acesta, avem câteva recomandări de cărți, pe care le poți comanda din librăria online BOOKZONE. Sunt două cărți cu rețete delicioase și una despre impactul glucozei în exces asupra corpului. Sperăm să îți atraga atenția si să le comanzi! 

Începem această serie de recomandări prin a-ți prezenta una dintre cele mai populare cărți de nutriție din ultimele luni. Este vorba despre Revolutia glucozei pe bookzone.ro, scrisă de Jessie Inchauspé, supranumită ,,Zeița Glucozei”. Autoarea este o biochimistă franceză care a devenit cunoscută în mediul online pentru sfaturile pe care le dă în privința alimentației și pentru modul în care explică impactul unei glicemii crescute asupra sănătății. De-a lungul carierei sale, Zeița Glucozei a analizat felul în care alimentele care conțin zaharuri influențează sănătatea și a ajuns la o serie de concluzii pe care le împărtășește cu urmăritorii ei. Conform spuselor autoarei, peste 90% din populația planetei suferă de exces de glucoză fără să știe, având în vedere că în general, simptomele sunt fie ignorate, fie puse pe seama altor afecțiuni. Printre principalele afecțiuni determinate de un nivel prea crescut de glucoză în sânge se numără: diabetul zaharat, bolile de inimă, sindromul ovarelor polichistice, numeroase alte afecțiuni cronice și în unele cazuri chiar cancer și demență. 

Următoarea carte este potrivită pentru persoanele care țin post din motive religioase, care vor să adopte un stil alimentar vegetarian sau vegan sau care vor pur și simplu să includă mai multe rețete din care lipsesc ingredientele de origine animală. Este vorba despre cartea 52 de rețete de post, scrisă de Gina Bradea. ,,Doamna Gina”, așa cum este cunoscută în mediul online, a devenit cunoscută datorită blogului pe care postează numeroase rețete delicioase, potrivite pentru oricine. Anii de experiență au ajutat-o să își desăvârșească rețetele și astfel această carte este potrivită atât pentru începători, cât și pentru cei mai avansați în bucătărie. Hai să gătim împreună mâncăruri simple, gustoase și sănătoase, fără exces de grăsimi și prăjeli, dar respectând totuși moștenirea mamelor și bunicilor noastre. – Gina Bradea

Cartea conține 52 de rețete cu ingrediente delicioase: legume, fructe, condimente, verdețuri și tot ce este mai bun din natură. Sunt explicate în detaliu și astfel oricine poate să le facă. 

Sursă foto: Freepik

Tot de la Gina Bradea îți recomandăm și cartea Preparate din carne si afumaturi. Dacă îți plac mezelurile și alte preparate delicioase tradiționale, pe care vrei să le prepari în casă, atunci această carte este pentru tine. Vei descoperi numeroase rețete inedite cu preparate din carne specifice țării noastre și nu numai, vei redescoperi gustul mâncărurilor de altădată, vei găti folosind ingrediente naturale și condimente tradiționale. Printre cele mai populare rețete din această carte se numără: caltaboși, cârnați, diverse afumături, conserve din carne, piftii, mici și așa mai departe. 

Acestea au fost doar două dintre cărțile pe care le poți comanda de la BOOKZONE, pe tema nutriției. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni