• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de țigan”. Dana Hauer a renunțat la actorie

Cum arată și cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de țigan”. Dana Hauer a renunțat la actorie

Cum arată și cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de țigan”. Dana Hauer a renunțat la actorie

Actrița Dana Hauer a devenit foarte cunoscută după ce a primit rolul lui Pisi în telenovela „Inimă de țigan”. A interpretat personajul unei tinere cuplate cu un bărbat în vârstă și bogat și, cu toate că începuse bine pe acest drum, blondina a decis să se retragă și să se reprofileze.

„Pisi”, așa cum este și astăzi recunoscută pe stradă, a cucerit publicul între anii 2007 și 2010, când a jucat în celebrele telenovelele „Inimă de țigan” și „Regina”. După aparițiile sale, actrița a dispărut complet din luminile reflectoarelor și s-a întors la pasiunea pe care o avea înainte de celebritate, cea din care astăzi își câștigă traiul.

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi „Pisi” din „Inimă de țigan”

Dana Hauer a primit rolul lui „Pisi” în telenovela difuzată pe Acasă TV fără să aibă studii în actorie la acea vreme. Sora sa a fost cea care a înscris-o la casting și așa a fost aleasă să intepreteze rolul tinerei cuplate cu un bărbat în vârstă și foarte bogat.

După marele succes, vedeta a renunțat la aparițiile pe micile ecrane și, de mai bine de șase ani, este stabilită în Vâlcea, acolo unde și-a deschis un salon de înfrumusețare, ea fiind specializată în make-up și gene false.

„Sunt proprietara salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță când vreau. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt «genistă». Dar nu pun bombe, pun gene”, a spus ea, potrivit unica.ro.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM ARATĂ PISI DIN INIMA DE TIGAN

Sursă foto: arhiva/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni