• PRO TV
  • Denisa Filcea și Flick, dezvăluiri neașteptate din intimitate: „O face în fiecare zi”

Denisa Filcea și Flick, dezvăluiri neașteptate din intimitate: „O face în fiecare zi”

Denisa Filcea și Flick, dezvăluiri neașteptate din intimitate: „O face în fiecare zi”

Sebastian și Denisa Filcea, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton, au vorbit recent despre secretul relației lor, dezvăluind gesturile care îi aduce întotdeauna din ce în ce mai aproape.

Flick și soția sa nu s-au ferit niciodată să le arate fanilor momente din intimitatea lor, mai ales pe rețelele de socializare. Recent, în cadrul unui interviu pentru viva.ro, cei doi au dezvăluit care este secretul căsniciei perfecte, cum s-au cunoscut și ce fel de gesturi îi apropie din ce în ce mai mult.

„Sebastian întruchipează perfecțiuea masculină, nu m-a cucerit doar inițial, o face în fiecare zi, surprinzându-mă cu diferite gesturi. Astăzi, de exemplu, eram pe canapea și, dintr-odată, a apărut la televizor o fotografie cu noi și alături o poezie de dragoste”, a dezvăluit Denisa pentru sursa menționată anterior.

Flick a fotografiat-o pe Denisa Filcea sub duș

Mulți bărbați nici nu ar îndrăzni să își fotografieze partenerele în ipostaze atât de sexy, dar Flick se pare că nu are nicio problemă! A scos telefonul și a surprins-o pe Denisa Filcea în timp ce făcea duș, firește dezbrăcată, iar imaginea a ajuns direct pe Instagram.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS FOTOGRAFIA PUBLICATĂ DE FLICK

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: 
Nominalizările la Premiile Gopo 2023

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni