• PRO TV
  • Sylvester Stallone, un tată mândru. Cum a pozat alături de cele trei fete pe care le are cu Jennifer Flavin

Sylvester Stallone, un tată mândru. Cum a pozat alături de cele trei fete pe care le are cu Jennifer Flavin

Sylvester Stallone, un tată mândru. Cum a pozat alături de cele trei fete pe care le are cu Jennifer Flavin

Sylvester Stallone are trei fiice cu cea de-a treia sa soție, fostul fotomodel Jennifer Flavin. Toate trei au peste 20 de ani și au intrat în afacerea familiei. 

Starul din seria Rocky e mândru tare de fetele lui, alături de care a apărut într-o reclamă de promovare a afacerii familiei. Sophia (26 de ani), Sistine (24 de ani) și Scarlet (20 de ani) își ajută tatăl în popularizarea recentei afaceri cu cafea.

Cele trei fete au pozat alături de Sylvester Stallone pentru promovarea noilor sortimente de cafea la cutie scoase pe piață sub sigla Tiger Eye.

Pauzele de cafea sunt o treabă de familie”, este sloganul care însoțește fotografiile distribuite online.

Vezi mai multe poze cu fiicele lui Stallone în GALERIA FOTO de mai jos!

Sly Stallone e un tată fericit și recent a dezvăluit că cele trei fete ale sale i-au salvat mariajul. La scurt timp după ce au sărbătorit 25 de ani de căsnicie în mai 2022, Jennifer Flavin și Stallone au anunțat că divorțează

Starul din Rocky și partenera lui au anulat totul pe ultima sută de metri, afirmând că fiicele i-au convins să mențină familia unită.

Fiicele actorului sunt încă singure, o nuntă fiind scosă din ecuație deocamdată. Sylvester Stallone le ține din scurt, iar explicația sa este că vrea să le mai aibă în preajmă o perioadă. Pentru a intra în grațiile familiei, pretendenții trebuie să treacă o serie de teste, iar cel mai important este acordul tuturor membrilor. 

Dacă nu ai aprobarea tuturor, nu poți intra în casă. Dar, dacă poți trece testul întregii noastre familii și poți să obții cei patru DA, înseamnă că ești un tip de treabă”, a confirmat Sistine Stallone într-un interviu.

În această primăvară, Stallone și familia lui vor apărea într-un reality-show după modelul Kardashians. Actorul a dezvăluit că seria televizată îl va dezvălui lumii în cel mai greu rol al vieții sale, acela de tată.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni