• PRO TV
  • Sarah Prodan, detalii neștiute despre iubitul mamei sale: „Mă bucur că e fericită”

Sarah Prodan, detalii neștiute despre iubitul mamei sale: „Mă bucur că e fericită”

Sarah Prodan, detalii neștiute despre iubitul mamei sale: „Mă bucur că e fericită”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, aceasta fiind în atenția publicului larg mai ales după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Deși în primă fază, impresara a fost vizibil afectată de separare, acum pare mai fericită ca niciodată alături de copiii ei și de noul partener de viață. 

Anamaria Prodan este din ce în ce mai fericită în ultima perioadă. Aceasta se afișează constant pe rețelele de socializare cu un zâmbet uriaș pe buze, lucru care denotă că viața ei este mai frumoasă de când este iubită și iubește. Vedeta a recunoscut în nenumărate rânduri că există un bărbat în viața ei, însă momentan îi păstrează identitatea ascunsă. 

Invitate la premiera filmului „Haita de Acțiune”, Anamaria Prodan și fiica ei au susținut mai multe interviuri. Cele două au vorbit despre carieră, viață personală, dar și despre bărbatul care îi face zilele mai frumoase impresarei. Sarah a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu partenerul mamei sale și că se bucură pentru că, în sfârșit, ființa care i-a dat viață și-a găsit fericirea:

„Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit.", a mărturisit Sarah Prodan, la WOWnews.

Mai mult decât atât, Sarah a dezvăluit că în acest moment Laurențiu Reghecampf nu mai face parte din viața ei absolut deloc, indiferent care este opinia mamei sale. Tânăra și-a luat rolul de fiică în serios, iar tot ce își dorește este ca Anamaria Prodan să fie fericită. 

"S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit.", a adăugat ea pentru sursa citată. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Sarah Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni