• PRO TV
  • Roxana Ionescu: "Ooo, dieta pe baza de sex, asta-mi place!" Despre diete, la Apropo TV

Roxana Ionescu: "Ooo, dieta pe baza de sex, asta-mi place!" Despre diete, la Apropo TV

Roxana Ionescu: "Ooo, dieta pe baza de sex, asta-mi place!" Despre diete, la Apropo TV

Pentru suflet, sarbatorile sunt o desfatare, dar la silueta nu se mai gandeste nimeni? La Apropo Tv, Andi Moisescu a discutat impreuna cu invitatii sai – Roxana Ionescu (Dansez pentru tine), Razvan Exarhu (jurnalist) si Bobo de la Fara Zahar – un subiect extrem de important: dietele.

Ce-ar fi viata mondena fara dieta? Ce reper ar mai avea mii de fete nemultumite ca nu arata in costum de baie ca Heidi Klum sau macar ca Bianca? Pentru ca nu a tinut niciodata vreo dieta, Bobo de la Fara Zahar n-a mancat de dimineata, inainte de a veni la Apropo TV, ca sa fie mai in tema cu subiectul.

1. Prima dieta dezbatuta la Apropo TV a fost dieta cu boabe de orez. Ai mancat prea mult drob de Paste, te strang blugii? Nu-i nimic! Aceasta dieta promite sa te ajute sa slabesti intre 6 si 14 kg in 2 luni.

2. Chiar daca nu va vine sa credeti, exista si o dieta numita Maica Teresa. Poti slabi oricat si poti manca orice, cu conditia sa incepi dieta in ziua de miercuri. Iti cumperi un pahar nou si seara il umpli pe jumatate cu apa si cu atatea boabe de orez cate kilograme vrei sa slabesti. “E complicat, suna cam voodoo!”, s-a minunat Roxana Ionescu.

3. Dieta cu luna plina e pentru fete grasute si romantice. Poti sa slabesti 3 kg intr-o zi, daca bei 3 pahare de apa dimineata si la fiecare doua ore, bei inca un pahar. Conditia e sa te apuci de dieta intr-o perioada cu luna plina.

4. Dieta pe baza de sex. “Ooo, asta-mi place! Pe-asta am incercat-o si eu, dar n-am vrut sa va zic de la inceput!”, a chicotit Roxana Ionescu. Pentru aceasta dieta, trebuie sa faci sex in fiecare zi din timpul saptamanii, iar in weekend de la 6 la 10 ori. Fiecare partida trebuie sa dureze doar 30 minute.

5. Dieta pe baza de somn. Pentru cei carora nu le place nici orezul, nici sexul si nici apa, solutia e sa doarma mult, sa doarma tot timpul. Credeti sau nu, dar insusi Elvis Presley a incercat aceasta dieta!

6. Dieta pentru noctambuli. Slabesti 4 kg pe saptamana, mananci de toate, dar trebuie sa te culci dupa miezul noptii si sa te trez din 2 in 2 ore ca sa bei cate un pahar cu apa.

7. Dieta vizuala. A fost inventata in Japonia si pentru asta, trebuie sa iti pui o pereche de ochelari cu lentile albastrem care vor face ca nicio mancare sa nu ti se mai para apetisanta.

8. Dieta hardcore cu tenii. A avut mare succes acum cateva decenii. Cumparai o pastila cu tenie, o inghiteai si te alegeai cu un prieten de nadejde care manca tot ce i dadeai. Nu un prieten micut, ci unul mai mare, lung de vreo 2 metri. Cand slabeai suficient, luai niste medicamente si ucideai tenia. Roxanei Ionescu nu i-a placut deloc ideea de dieta cu tenie, dar pe Razvan Exarhu l-a amuzat. El si-a imaginat ca fetele ar putea sa faca schimb de tenii, pentru a se ajuta in lupta cu kilogramele in plus: “Fata, daca vrei sa slabesti, iti dau tenia mea!”, a glumit el.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni