• PRO TV
  • Nico și Theo Rose au lansat piesa „Ascultă-mă”. Fanii, încântați de colaborarea lor: „Haideți cu locul 1 în trending!”

Nico și Theo Rose au lansat piesa „Ascultă-mă”. Fanii, încântați de colaborarea lor: „Haideți cu locul 1 în trending!”

Nico și Theo Rose au lansat piesa „Ascultă-mă”. Fanii, încântați de colaborarea lor: „Haideți cu locul 1 în trending!”

Sunt două voci calde și foarte îndrăgite de public, iar colaborarea lor a fost o surpriză extraordinară. Nico și Theo Rose au lansat piesa „Ascultă-mă” și un videoclip, în care cele două interprete arată fabulos. 

Nico (53 de ani), cu numele întreg Nicoleta Matei, este o cântăreață consacrată, cu zeci de premii obținute la festivaluri de muzică naționale și internaționale. În 2008, ea a reprezentat România la Eurovision, împreună cu Vlad Miriță, calificându-se în finala competiției. 

Nico are o carieră impresionantă, având de-a lungul anilor colaborări cu mai mulți artiști:  Connect-R, B.U.G. Mafia, Cabron, Puya și alții. Iată că o nouă piesă de dragoste, lansată de data aceasta în colaborare cu Theo Rose, are toate șansele să ajungă rapid în trending. Fanii sunt extrem de entuziasmați, scriind în mai puțin de o oră de la lansarea melodiei sute de comentarii: 

„Superba colaborare! Nico, revii pe val tare! Bravo”, „Sunteți minunate fetelor”, „Se îmbină frumos vocile! Felicitări pentru colaborare!”, „Cele mai bune 2 voci ale momentului! Iar piesa e bombă!”, „Haideți cu locul 1 în trending”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor. 

„Poate ar fi mai bine să putem ierta, 
Poate de la mine el a vrut altceva
Chiar dacă pe tine te-a ales deja, 
Să știi că l-am iubit cu adevărat”,
 
așa sună o parte din versurile scrise de Theo Rose și Ovidiu Iordache. Muzica a fost compusă de Laurențiu Matei.

Theo Rose (25 de ani) se numără printre artiștii din tânăra generație, care se bucură de succes. Cântăreața a avut colaborări muzicale cu Ian, Pindu, OG Eastbull, Jador și alții. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICO (@nicomusic.ro)


Sursă foto : captura video YouTube, Instagram/ Nico, Theo Rose 
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni