• PRO TV
  • Francisca, scene senzuale cu TJ Miles în videoclipul piesei “Paradisul perfect”

Francisca, scene senzuale cu TJ Miles în videoclipul piesei “Paradisul perfect”

Francisca, scene senzuale cu TJ Miles în videoclipul piesei “Paradisul perfect”

Francisca și TJ Miles sunt de câteva luni protagoniștii unei povești cu iz de telenovelă. Sunt sau nu împreună cei doi artiști? Asta este întrebarea la care fanii lor vor un răspuns. 

Bruneta a divorțat anul trecut de Bogdan Lățescu și a declarat în repetate rânduri că TJ Miles i-a fost aproape și a ajutat-o să treacă mai ușor peste această separare. Cei doi sunt implicați în mai multe proiecte de succes și recent au lansat o melodie împreună. 

“Paradisul perfect” se numește single-ul al cărui videoclip a fost filmat peste mări și țări, tocmai în Bali. 

“Cu tine am găsit paradisul perfect!”, cântă Francisca (Ciska) în videoclip în timp ce-l mângâie și-l îmbrățișează cu patos pe TJ Miles. Cei doi apar împreună în ipostaze tandre, iar la finalul clipului vloggerul chiar îi fură un sărut brunetei. 

Data pentru lansarea videoclipului nu a fost aleasă la întâmplare. În 24 martie, fostul concurent Survivor România 2022 își serbează ziua de naștere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJ MILES (@tjaymilez)

“Vă cam potriviți blănoșilor!”, “E bombă piesa! Felicitări!”, sunt câteva dintre mesajele primite de la fani. 

Francisca, prima reacție după ce s-a scris că ar forma un cuplu cu TJ Miles

„Ceea ce pot să vă spun este că lucrăm împreună. Miles este un băiat extraordinar, ne înțelegem foarte bine. Aveam aceeași echipă. Facem pe TikTok milioane de views. Treaba funcționează. Miles este un băiat foarte frumos educat. E chiar un om mișto, sincer. Am avut parte de un prieten și de un sprijin în perioada asta. Eu nu vreau să mă ascund, să o dau cotită, eu nu am trecut printr-o perioadă ușoară”, a susținut Francisca, în cadrul emisiunii Vorbește lumea. 

Într-un alt interviu pentru emisiunea La Măruță, cei doi au mărturisit că îi leagă o prietenie frumoasă și că momentan se bucură de asta, însă nu exclud ca pe viitor relația lor să se transforme într-una de iubire. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni