• PRO TV
  • Ce reacții a stârnit piesa „Am tras draperiile” a lui Leo de la Roșiori. „Au înnebunit femeile pe Tiktok”

Ce reacții a stârnit piesa „Am tras draperiile” a lui Leo de la Roșiori. „Au înnebunit femeile pe Tiktok”

Ce reacții a stârnit piesa „Am tras draperiile” a lui Leo de la Roșiori. „Au înnebunit femeile pe Tiktok”

Leo de la Roșiori a ajuns pe locul 2 în trending pe YouTube cu piesa „Am tras draperiile”. Refrenul s-a viralizat pe rețelele sociale, în special pe TikTok. Creativitatea unor internauți stârnește amuzamentul.

Clipurile cu hashtagul #amtrasdraperiile adună mii de vizualizări și comentarii pe TikTok. Printre internauții inspirați de piesa lui Leo de la Roșiori, cei mai mulți sunt femei. 

Gallery

@beatricecatalyna17 #amtrasdreperile?? #maternity #baby ♬ sunet original - Sabin17Cm

Mai mulți români s-au întrecut în comentarii pe rețelele sociale, după ce refrenul a ajuns viral: 

„Au înnebunit femeile pe Tiktok”; „Vând Draperii la preț bun rău!Detalii în privat”, „Toată vara ați „tras de volan” care pe unde ați putut...acum ați umplut TikTok-ul cu „tras draperiile” , „Unele faceți tiktok pe “am tras draperiile “ și voi aveți pătură în geam”, „Eu am tras draperiile și nevastă-mea a adormit instant”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților. 

@larisaberchi Sa trag si eu draperiile… #leodelarosiori #amtrasdraperiileamfacutintuneric?? ♬ sunet original - Nostalgia_noastra

Unii români s-au arătat dezamăgiți că o investigație jurnalistică s-a situat abia pe locul 3 în topul videoclipurilor populare pe platforma YouTube, după piesele cântăreților de manele:

„Având în vedere că primele două videoclipuri au valoare educațională zero, în realitate sunteți pe primul loc în trend”; „Votează babele și prostimea în disperare Leo și Dani, ca nu cumva să urce investigația mai sus”, „Locul 1 și 2 - asta spune totul despre nația noastră în general, în mare parte ne merităm soarta…”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Sursă foto: captură video YouTube, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni