• Emisiuni
  • Groapa
  • Emil Rengle joacă în serialul Groapa. Prima declarație despre personajul său

Emil Rengle joacă în serialul Groapa. Prima declarație despre personajul său

Emil Rengle joacă în serialul Groapa. Prima declarație despre personajul său

Emil Rengle s-a alăturat distribuției serialului Groapa, cea mai nouă producție PRO TV. Telespectatorii l-au putut vedea în episodul 4, disponibil pe VOYO. Cunoscutul coregraf se declară foarte bucuros de această experiență.

Emil Rengle a devenit cunoscut publicului larg după ce a câștigat „Românii au talent”, în 2018. Tânărul a impresionat o țară întreagă cu dansurile sale pe tocuri. Absolvent de UNATC, Emil s-a remarcat în calitate de coregraf, dar iată că 2023 i-a adus o schimbare în carieră- debutul în cinematografie. Acum, telespectatorii îl vor putea vedea în serialul „Groapa”, difuzat de VOYO.

Gallery

„Să interpretez un personaj în serialul GROAPA a însemnat foarte mult pentru mine, fiind absolvent al Facultății de Film, UNATC. Până acum m-am axat foarte mult pe dans și exprimarea pe această zonă. De-a lungul vieții am lucrat cu mulți actori, dar niciodată nu am fost eu în fața camerelor, să interpretez un rol. Mă simt cu atât mai câștigat, cu cât partenerul a fost un actor pe care-l apreciez foarte tare, Tudor Istodor.
Mi se pare că e necesar să existe astfel de partituri, iar faptul că un serial aduce la iveală situații din viața de zi cu zi e o reală bucurie. Apariția personajului meu e un plot twist, la care probabil nu se aștepta nimeni”, a declarat Emil Rengle, în exclusivitate pentru protv.ro. 

Cu fiecare episod, „Groapa” scoate la iveală tot mai multe secrete. În episodul 4, aflăm o altă latură a lui Vali, iar pe Sasha îl vedem în situația de a face o alegere hotărâtoare pentru destinul lui, cea de a pleca împreună cu Alma sau de a rămâne alături de familia lui. 

GROAPA – un univers în care familia e totul, iar trădările nu se iartă. 

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al patrulea episod GROAPA! Sâmbătă va fi disponibil cel de-al cincilea!

Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni