• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 8 mai. Câștigătorul dedică unui om special colanul, dar alții sunt extrem de supărați:"Îmi pare rău...". Zanni, în exil, nu își poate ierta echipa: "Stau ca șobolanul…”

Survivor All Stars 2024, 8 mai. Câștigătorul dedică unui om special colanul, dar alții sunt extrem de supărați:"Îmi pare rău...". Zanni, în exil, nu își poate ierta echipa: "Stau ca șobolanul…”

Survivor All Stars 2024, 8 mai. Câștigătorul dedică unui om special colanul, dar alții sunt extrem de supărați:"Îmi pare rău...".  Zanni, în exil, nu își poate ierta echipa: "Stau ca șobolanul…”

După o competiție acerbă, Andrei Ciobanu primește colanul de imunitate și pe unii îi bucură - sau cel puțin îi mai liniștește puțin și pe alții îi supără foarte tare.

Gallery

În fața lui Dan Pavel, Andrei povestește vesel:

Andrei Ciobanu: Nu puteam să plec din Sezonul All Stars fără să nu muncesc și eu pentru un colan. Am muncit să îl primesc. Îl dedic micuțului meu de acasă, mulțumesc echipei pentru susținere și Bunului Dumnezeu pentru susținere.

De cealaltă parte, Ștefania Stănilă, care era foarte aproape să ia același colan, e foarte supărată:

Ștefania Stănilă: Sunt supărată pentru că știu ce urmează să se întâmple la consiliu. (...) Asta e cel mai trist, o să merg la duel cu TJ, asta e soarta noastră.

Pe Insula Exilului, Zanni a profitat și el de furtună să se revigoreze, dar când vine noaptea se simte tot mai singur:

Zanni: Tot ce vreau e să treaca noaptea asta. Astă seară sunt mofturos, am figuri...O voce să îmi zică și mie noapte bună, un orez de seară, nimic. Stau ca șobolanul... Of, of, of, aud cum merg tarantulele în tavan. (...) Poate dacă aveam o echipă de licurici eram mai uniți. Dar am avut o echipă de Faimoși și nu am fost uniți. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni