• Emisiuni
  • Groapa
  • GROAPA, noul serial de la PRO TV, a anunțat actorii. Din distribuție fac parte Monica Bîrlădeanu și Marius Manole!

GROAPA, noul serial de la PRO TV, a anunțat actorii. Din distribuție fac parte Monica Bîrlădeanu și Marius Manole!

GROAPA, noul serial de la PRO TV, a anunțat actorii. Din distribuție fac parte Monica Bîrlădeanu și Marius Manole!

Recent, PRO TV a început filmările pentru noul serial de ficțiune, ”Groapa”, iar acum a anunțat și actorii care se vor afla pe generic.

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală. 

Astfel, rolul principal masculin îi revine lui Daniel Nuță, în timp ceTeona Stavarachi, o actrița aflată la început de drum, a primit rolul eroinei.

Distribuția este completată de Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea.

Cântărețul Andrei Bănuță poate fi considerat o surpriză a proiectului, fiind rolul lui de debut într-un serial TV.

Millo Simulov, Creative Producer, spune: ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni