• Emisiuni
  • Groapa
  • Într-o lume în care pericolul e la tot pasul, un lucru rămâne clar: ”Alt loc mai bun pentru noi nu există decât aici, în GROAPĂ”

Într-o lume în care pericolul e la tot pasul, un lucru rămâne clar: ”Alt loc mai bun pentru noi nu există decât aici, în GROAPĂ”

Într-o lume în care pericolul e la tot pasul, un lucru rămâne clar: ”Alt loc mai bun pentru noi nu există decât aici, în GROAPĂ”

Când lupți pentru putere, ești pregătit să te confrunți cu toți adversarii. Te aștepți ca în acele momente în care de nicăieri apar noi dușmani, să simți provocări la tot pasul... dar nu prevezi că propriul frate te-ar putea trăda. ”Ne moare familia și cauți pe cine să pui vina?”, va fi întrebarea pusă de Vali lui Sașa, când se va simți încolțit și când va avea sentimentul că ar putea fi prins cu toate minciunile din ultima vreme. Un nou episod din GROAPA este de ieri disponibil, în exclusivitate, pe VOYO și nu poate fi ratat pentru a vedea cum evoluează lucrurile în familia Vlahu.

Gallery

​Cu un pistol pus în față de către Sașa, Vali a atins un prag de disperare: ”Ce-am făcut eu, nu se poate rezolva. Sunt un ratat. Am distrus familia. Mai bine era să mor”. Să fie vorbele prințișorului dovada că acesta va ceda psihic în urma planurilor eșuate din ultima vreme? Sau doar încă o adăugire a modului în care știe să ascundă tot ceea ce face?

Cu o tavă de bunătățuri în brațe, dar cu pistoale care o înconjoară de pretutindeni... s-a trezit și Mari în curtea lui Franco și a lui Benny. ”a zis nea Sandu să vă aduc. Mulțumire din partea familiei Vlahu pentru asistență”. Emoționat, Franco a privit-o de la geam, dar încântat a așteptat să vadă ce i-a pregătit Mari... misterul asupra relației lor continuă să persiste.

Un pistol... dar imaginar planează și între Sașa și Alma. ”Înțeleg, ai trecut prin multe. Eu te-am pus în situațiile astea”, i-a spus acesta femeii pe care o iubește din tot sufletul, dar pe care pare că nu o mai poate câștiga înapoi. Să fie divorțul singurul pas natural?

Tibi este rănit pentru binele planurilor pe care Sașa le-a clădit, dar nimeni nu-l poate găsi momentan. Sandu face tot mai multe acțiuni încărcate de enigme pentru o imagine din trecut care nu-i mai dă pace. Descoperiri din trecut o fac pe Zina să simtă că nu știe ce mai ascunde Sandu. Finalul de sezon este tot mai aproape, însă lucrurile rămân la fel de complicate.

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al unsprezecelea episod din primul sezon al serialului GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni