• Emisiuni
  • Groapa
  • Sasha vrea să readucă liniștea pentru familia Vlahu în GROAPA: „Mă descurc singur”

Sasha vrea să readucă liniștea pentru familia Vlahu în GROAPA: „Mă descurc singur”

Sasha vrea să readucă liniștea pentru familia Vlahu în GROAPA: „Mă descurc singur”

Un adversar care câștigă teren în orașul care îți aparținea cândva în totalitate. O familie care părea că are totul sub control, dar acum are un haos intern greu de depășit. O noră pe care nu o mai acceptă nimeni, dar care vrea doar binele soțului ei. Un copil reîntors acasă, care are mai multe îndatoriri ca niciodată. Un frate care se simte mai trădat decât se gândea vreodată.

Viața casei Vlahu se schimbă cu fiecare zi, dar cum familia e totul, în GROAPA, fiecare provocare aduce câte o nouă acțiune de neratat. De ieri, pe VOYO, este disponibil, în exclusivitate, un nou episod.

Loialitate și iubire. Două cuvinte mari. „Încredere. Tu pricepi ce înseamnă pentru noi?”. O întrebare care ascunde atât de multe lucruri, mai ales când este pusă de capul unei familii în care secretele sunt la ordinea zilei. „Nu mă interesează dacă aveți voi încredere în mine. Sasha are”.

Un răspuns care subliniază ordinea importanței în sufletul Almei și motivația ei de a sta într-o casă în care a știut din prima clipă că nu este binevenită.

Teamă și răzbunare. Două sentimente atât de puternice. „Franco știe fiecare pas al nostru. Ne mor oameni”. Vorbele lui Vali către Sasha, într-o încercare de a masca adevăratele lui gânduri și planuri. „Măcel. Dacă nu apăream, rămâneam fără arme”. Cuvintele lui Sasha către Sandu, din dorința de a-i arăta că poate face față oricărei provocări venite acum către Vlahi.

Independență și dârzenie. „Dacă n-ai sânge în tine, nu te băga”. O frază rostită de Denis care s-a săturat să aștepte să fie răzbunat de Vlahi și vrea să-și ia soarta în palme. Este el pregătit să se desprindă total de ceea ce i-a lăsat tatăl ca soartă și să fie pe cont propriu?

Zina vrea să o ia de la capăt cu locul în care făcea bine, cantina. Manuela își dorește ca soțul ei să redevină cel care conduce familia și care o poate face cea mai puternică femeie din oraș. Iolanda și Aura vor să simtă că adolescența lor nu este ratată. Fiecare are un plan. Toți abonații VOYO le pot afla.

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al șaselea episod GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni