• Emisiuni
  • Groapa
  • Virgil Ianțu apare într-o scenă de acțiune în serialul „Groapa”. Cum a descris această experiență

Virgil Ianțu apare într-o scenă de acțiune în serialul „Groapa”. Cum a descris această experiență

Virgil Ianțu apare într-o scenă de acțiune în serialul „Groapa”. Cum a descris această experiență

Serialul „Groapa”, ajuns la episodul 4, și-a completat distribuția cu câteva nume cunoscute în showbizul românesc. Telespectatorii au rămas plăcut surprinși la vederea artistului Zanni, a dansatorului Emil Rengle, dar și a prezentatorului TV Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu interpretează rolul lui Victoreanu, un om de afaceri, care ascunde multe ilegalități. În episodul 4 al serialului, Sasha vine la el ca să recupereze o sumă mare de bani, pe care Victoreanu i-o datora unui băiat, aflat sub protecția Clanului Vlahu.

Gallery

Sasha își va demonstra abilitățile de luptător în confruntarea cu paza omului de afaceri, iar acesta va rămâne mască.

Vezi momentul video mai jos:

Virgil Ianțu se declară încântat de această experiență. Prezentatorul TV spune că și-ar dori în viitor un rol mai amplu. 

Chiar mă întrebam, cum de își permite băiatul ăsta să se ia cu mine de gât de la repetiții. Când am început filmarea, eram deja șifonat și cu părul ciufulit. Se vede că Daniel, deși este ceva mai tânăr decât mine, are experiență. Si mi-a făcut plăcere să lucrez cu el, cu Radu Bogdan Bărbulescu, regizorul episodului și cu întreaga echipă. Pentru mine e onorant. Eu nu sunt actor, dar până la „Groapa”, am mai jucat în patru filme cu apariții mici sau medii, dar mi-aș dori, într-adevăr, să îmi depășesc limitele și să am un rol mai amplu. Am învățat din fiecare experiență, am lucrat cu actori și regizori care au avut răbdare cu mine, sunt ascultător, așa că aștept propuneri”, a declarat el într-un interviu pentru unica.ro.

Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni