• Emisiuni
  • Groapa
  • Crima care schimbă totul în serialul „Groapa”. Cum reacționează soții Vlahu când află despre moartea fiului

Crima care schimbă totul în serialul „Groapa”. Cum reacționează soții Vlahu când află despre moartea fiului

Crima care schimbă totul în serialul „Groapa”. Cum reacționează soții Vlahu când află despre moartea fiului

Serialul „Groapa” a fost lider absolut de audiență la debut, în data de 16 septembrie. Telespectatorii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu. Chiar din primul episod, soții Zina și Sandu Vlahu trec printr-un moment extrem de dureros- moartea fiului Grigore. 

De la primele secvențe, ne dăm seama că este vorba despre o familie atipică. Ne surprinde felul în care reacționează mama Zina: ”O să ținem durerea în noi. Când ieșim pe ușa aia, să nu văd o lacrimă. Durerea nu se arată”. Ce nu știa atunci? Că în doar câteva ore, soțul ei, cel dur, cel care avea totul așezat, urma să sufere cea mai mare cădere a vieții lui de până acum. 

Poate cel mai emoționant moment din primul episod „Groapa” este cel de la morgă, când Sandu Vlahu își ia în brațe fiul decedat. 

De aici încolo nimic nu va mai fi ca înainte. Familia Vlahu este pusă la grele încercări, odată cu apariția în zonă a interlopului Franco Pascu. Oamenii lui Sandu sunt măcinați de dorința de răzbunare și vor să afle ce urmărește cu adevărat acest personaj misterios - Franco.

GROAPA revine sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, pe PRO TV. Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO. E vremea să aflăm ce se întâmplă: unde a plecat Sasha și cum va reacționa Alma, ce pățește Sandu și cum va continua planul lui Franco.



Sursă foto: PRO TV
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni