• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 8 mai. Andrei Ciobanu e mai fericit ca niciodată: “Iancule, ăsta e un pas pentru prietenia noastră, în care unii nu au crezut.” Ce experiență trăiesc cei doi

Survivor All Stars 2024, 8 mai. Andrei Ciobanu e mai fericit ca niciodată: “Iancule, ăsta e un pas pentru prietenia noastră, în care unii nu au crezut.” Ce experiență trăiesc cei doi

Fiecare dintre cei rămași în Republica Dominicană are un singur gând: să meargă până la capăt, să reușească să demonstreze că poate fi campionul celui mai puternic format din lume - Survivor All Stars!

Înainte de competițiile pentru Colanul de Imunitate, norocoșii care se bucură de recompensă au parte de o excursie cu elicopterul în Las Terrenas, o cazare de lux cu multă mâncare și o vizită pe mare în care pot vedea balenele. Cei trei care au parte de această experiență sunt Iancu Sterp, Andrei Ciobanu și Ștefania Ștefan. 

Andrei Ciobanu și Iancu Sterp stau cu ochii ațintiți să vadă balenele de pe barcă și, după ore întregi de așteptare, îi atrag atenția și Ștefaniei Ștefan când le zăresc. De pe barcă, Andrei Ciobanu ciocnește un pahar cu Iancu Sterp și spune:

"Iancule, ăsta e un toast pentru prietenia noastră, în care unii nu au crezut."

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni