• Emisiuni
  • Groapa
  • Trădat de familie, Sașa este tot mai aproape să o piardă și pe Alma, în GROAPA: ”Vrei să ieși din viața mea? Foarte bine...”

Trădat de familie, Sașa este tot mai aproape să o piardă și pe Alma, în GROAPA: ”Vrei să ieși din viața mea? Foarte bine...”

Trădat de familie, Sașa este tot mai aproape să o piardă și pe Alma, în GROAPA: ”Vrei să ieși din viața mea? Foarte bine...”

Când familia te cheamă înapoi acasă pentru a le fi aproape în momentele grele, nu iei în calcul că ei vor fi primii care te vor trăda și care nu te vor include când vor lua decizii care te vor afecta tot mai puternic.

Gallery

Sașa resimte tot mai mult lupta în care s-a implicat atunci când mama lui i-a cerut ajutorul. Acum nu mai poate fugi, însă pare că în orice clipă totul se va dărâma și el va fi mai singur ca niciodată. Dacă mai poate face față tuturor minciunilor, ascunzișurilor și intrigilor care apar, descoperim, în exclusivitate, într-un nou episod din serialul GROAPA care este acum disponibil, pe VOYO.

”E clar, divorțăm. Ai decis deja. Vrei să ieși din viața mea? Foarte bine...”. Cuvinte grele vor fi aruncate de Sașa către Alma, singura femeie pe care a iubit-o vreodată cu adevărat, dar pe care simte că o pierde cu fiecare zi. După ce a văzut-o mutată din casa din Giurgiu, acum vestea că un avocat se ocupă deja de divorț, îl va aduce pe bărbat într-o stare de disperare. Mai pot găsi cei doi un limbaj comun?

”Nu era copilul lui Fieraru. Găsiți-mi-l pe copil”, le va declara Sandu celor doi oameni de încredere, Sile și Titi, stând în cimitir și arătând că este mai vulnerabil ca niciodată și pe plan emoțional. Misterul despre femeia pe care a iubit-o în tinerețe, copilul acesteia și toate legăturile cu omul aflat în închisoare, par să-și găsească răspunsul. Oare să fie pentru Sandu o nouă poveste cu final nefericit?

”Nu mă mai minți în față. De ce ai făcut tu asta?”, o va aborda direct Aura pe Iolanda, într-o discuție care va atinge, în sfârșit, un subiect care a adus tensiuni între cele două fete care până acum se înțelegeau foarte bine. Să fie Denis cauza care va destrăma încă un palier important al familiei Vlahu?

Zina simte că lucrurile rele se întâmplă pentru ai ei. Mari va afla printr-un telefon sec o veste care va lăsa în lacrimi. Alma va prinde curaj și va încerca să ia în propriile mâini aflarea unui secret important. Shogunu, Vali și Franco continuă să uneltească și să se vadă tot mai des. Deși povestea acestui sezon se apropie de final, tensiunea rămâne la fel de puternică.

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO penultimul episod din primul sezon al serialului GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni