• Emisiuni
  • Groapa
  • Emilian Oprea, despre scenele de nuditate din serialul Groapa. „Nu sunt cele mai comode”

Emilian Oprea, despre scenele de nuditate din serialul Groapa. „Nu sunt cele mai comode”

Emilian Oprea, despre scenele de nuditate din serialul Groapa. „Nu sunt cele mai comode”

Serialul „Groapa” te invită să descoperi lumea interlopă a unui oraș de frontieră din România. Dincolo însă de răzbunări și scene de acțiune, vedem trăirile unor persoanaje fascinante. Franco Pascu este unul dintre acei eroi care ascunde multe mistere. Cu fiecare secvență în care apare, telespecatorii află lucruri nebănuite despre viața lui. 

În episodul 2 al serialului „Groapa”, Emilian Oprea apare nud într-o secvență. Nu este pentru prima data când actorul se lasă filmat într-o asemenea ipostază. Probabil, după scena din Groapa, mulți telespectatori și-au aminti de celebrul afiș al filmului „Autoportretul unei fete cuminți” (2015).

„Scenele de nuditate nu sunt cele mai comode, dar grija și atenția echipei de filmare ajută enorm actorul! Dacă aceste secvențe sunt reușite, asta e datorită fiecărui departament implicat! Vă mulțumesc!”, a menționat Emilian Oprea, pe pagina sa de socializare, referitor la secvențele filmate pentru serialul „Groapa”. 

Telespectatorii care urmăresc serialul, sâmbătă seara, la PRO TV sau pe VOYO, au reacționat pe paginile de social media:
„Joci admirabil!”,
„Felicitări pentru un super rol”,
„Ești fenomenal Emiliane!”, 
„Foarte tare serialul. Abia aștept să văd următoarele episoade”.


De-a lungul carierei sale, Emilian Oprea a jucat mai multe roluri de bărbați duri, chiar dacă în viața reală este un familist convins și un tip emotiv. „Cei de la castinguri mă văd în roluri de băiat rău, deşi sunt familist. Se inspiră probabil de la un rol la altul. Poate e şi din cauza tatuajelor. Am în total 12 tatuaje. Primul l-am făcut după ce mi-am dat licenţa. Îl aveam profesor la Iași pe Florin Mircea, care nu era de acord cu tatuajele. Mă ascundeam apoi când ne întâlneam, pentru că îl prețuiesc și îl respect foarte tare, dar nu l-am ascultat”, povestea actorul într-un interviu pentru click.ro.  

Emilian Oprea, despre rolul din serialul „Groapa”

„Este un nou rol negativ de care eu mă bucur foarte tare. Îmi place foarte mult. Când am citit primele patru episoade, m-am speriat așa un pic de el, pentru că este foarte furios, abia apoi am înțeles ce e în spatele lui și ce traume duce personajul. Are însă și multe momente cu partenerul lui, cu Beni, care detensionează atmosfera. Am filmat și momente amuzante. Serialul este foarte frumos, cu multe lucruri neașteptate. Și noi descoperim pe parcurs transformările prin care trec persoanjele. Și pe noi, actorii, ne ține în suspans. Încă nu știm totul despre acest Sandu Vlahu și câte secrete are”, a declarat actorul într-un interviu pentru PRO TV. 


Sursă foto: Instagram/ Emilian Oprea
Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni