• Emisiuni
  • Groapa
  • Cine este Antonia Scutaru, actrița care joacă rolul Iolandei în serialul Groapa. „Mă simt norocoasă că lucrez în această echipă”

Cine este Antonia Scutaru, actrița care joacă rolul Iolandei în serialul Groapa. „Mă simt norocoasă că lucrez în această echipă”

Cine este Antonia Scutaru, actrița care joacă rolul Iolandei în serialul Groapa. „Mă simt norocoasă că lucrez în această echipă”

GROAPA este o adaptare după serialul turcesc Cukur și prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei. Dincolo de răzbunările sângeroase, telespectatorii vor urmări relații strânse de familie, problemele și poveștile de dragoste ale unor personaje fascinante. Antonia Scutaru este o tânără actriță, care interpretează rolul Iolandei în serialul „Groapa”, nepoata cea mai mică din familia Vlahu.  

Într-un interviu pentru PRO TV, Antonia Scutaru a povestit mai multe detalii despre personajul ei. 

Ce rol interpretezi în serial și care sunt primele impresii de pe set ?

În serial sunt nepoata lui Sandu Vlahu (Nicu Mihoc) și a Zinei Vlahu (Maria Buză). Rolul mamei mele, Manuela Vlahu, este jucat de Monica Bîrlădeanu. Este primul serial în care joc. Prima filmare a fost chiar de ziua mea și a fost super tare. Este o experiență total diferită față de teatru. Eu am terminat anul acesta UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale").

Deocamdată, rolul nu este foarte solicitant. Ce pot să spun este că din cele două nepoate ale familie, Iolanda este cea mai drăcoasă. Iolanda e o parte din mine foarte tupeistă. Ea are unele traume, vine dintr-o familie dificilă. Bunica e mai autoritară, toată lumea o ascultă, ea trebuie să știe tot, să vadă tot. Eu stau în cameră cu Aura (Ioana Brumar), verișoara mea, împărțim aceleași lucruri. Familia Vlahu este o familie cu istorie, cu multe probleme, nu e foarte ușor să conviețuiești cu oamenii de acolo. În afara casei, Iolanda se comportă într-un anumit fel, crede că i se cuvine să fie tratată într-un anumit fel, își permite să facă niște lucruri pe care o fată obișnuită de vârsta ei nu le-ar face. 

Cum te înțelegi cu Ioana Brumar, verișoara ta din serial?

Noi nu ne știam. Acest serial ne-a făcut să ne apropiem din ce în ce mai mult. Poate și pentru faptul că în serial avem o relație destul de strânsă, suntem verișoare care au crescut în aceeași cameră. 

Cine este Antonia Scutaru? Ce crezi că ar trebui să știe telespectatorii despre tine? 

Am 22 de ani și sunt din Botoșani. Am absolvit UNATC, am jucat și joc în spectacolele facultății, joc și la Teatrul „Teatrelli” din București. În curând voi juca în niște lungmetraje care vor apărea în 2024. „Groapa” este primul proiect de televiziune pe care îl am. Acum fac naveta la Giurgiu, dar este foarte tare, merg cu alți actori cu mașina. 

Ce așteptări ai de la acest nou proiect, serialul „Groapa” ? 

Reprezintă un punct de pornire în carieră pentru mine. Este o oportunitate imensă. Mă simt norocoasă că lucrez în această echipă. E frumos serialul, cred că o să prindă la public. Încă nu le-am povestit prietenilor și celor dragi prea multe despre rolul meu, sunt curioasă să văd reacția lor când o vor cunoaște pe Iolanda. Eu nu prea vreau să mă uit la scenele cu mine, dar sunt conștientă că mă ajută. Trebuie să știi cum ai jucat, ca să poți să faci mai bine. 

Sursă foto: arhiva PRO TV,  Instagram/ Antonia Scutaru
Vezi și: 

 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni