• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 9 mai. Un concurent va pleca acasă și nimic nu va mai fi la fel: „Îmi pare că suntem în postura asta. Am dat tot ce am putut, ăsta e rezultatul”

Survivor All Stars 2024, 9 mai. Un concurent va pleca acasă și nimic nu va mai fi la fel: „Îmi pare că suntem în postura asta. Am dat tot ce am putut, ăsta e rezultatul”

Survivor All Stars 2024, 9 mai. Un concurent va pleca acasă și nimic nu va mai fi la fel: „Îmi pare că suntem în postura asta. Am dat tot ce am putut, ăsta e rezultatul”

După Unificare, au crezut că totul va decurge conform unui plan bine făcut. S-au bazat pe fostele strategii și și-au scris povestea cum au știut mai bine. Cu fiecare zi petrecută, au conștientizat că totul se schimbă prea repede în competiție și că este greu să așeze lucrurile exact cum și-ar dori. Simboluri ascunse, strategii bine pregătite și voturi neașteptate au schimbat totul. Diseară, la Survivor All Stars, un concurent va pleca acasă și nimic nu va mai fi la fel!

Aseară, în jocul pentru Imunitate, șapte concurenți au luptat vitejește pe câmpul de luptă, într-o ploaie incredibil de puternică! ”Cei mai adaptați condițiilor sunt într-o bătălie”, spunea Daniel Pavel, în timp ce comenta meciurile serii și observa că aceștia sunt capabili de orice pentru câștigarea colanului.

Cel care s-a impus a fost Andrei Ciobanu, fostul Războinic, iar această victorie i-a arătat Ștefaniei Stănilă că urmează un punct critic pentru foștii Faimoși: ”îmi pare că suntem în postura asta. Unul dintre noi doi o să plece acasă. Sunt supărată, nu sunt obosită. Am dat tot ce am putut, ăsta e rezultatul”.

Ediția a fost lider de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:22. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.8 puncte de rating și 17.9% cotă de piață. De-a lungul difuzării, aproape 1 milion de români au fost atenți la jocul de imunitate și au trăit cu sufletul la gură toate cele întâmplate.

”Sunt liniștit, împăcat cu mine și mă bucur că am mai făcut încă o realizare. Era păcat să plec fără să port un colan”, va mărturisi în această seară Andrei Ciobanu. Să fi luat acesta decizia de a-și trimite la Duel foștii colegi din tribul roșu sau va face o surpriză pentru toți cei rămași în joc?

Pentru Zanni, perioada de Exil este aproape de final! ”Sunt gata de prea mult timp, stau aici de ceva timp. Am tot stat aici”, va admite el. Să fie adevărat? Este el gata de o luptă care să-i dea șansa de a reveni în show? Sau totul se va încheia?

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni