• PRO TV
  • Daniela Iliescu a împlinit 30 de ani. Mesajul emoționant primit din partea lui Culiță Sterp: „Ai un tată pentru copilașii noștri”

Daniela Iliescu a împlinit 30 de ani. Mesajul emoționant primit din partea lui Culiță Sterp: „Ai un tată pentru copilașii noștri”

Daniela Iliescu a împlinit 30 de ani. Mesajul emoționant primit din partea lui Culiță Sterp: „Ai un tată pentru copilașii noștri”
Sursa: Instagram

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, își serbează astăzi ziua de naștere. Antreprenoarea împlinește 30 de ani și se bucură de câteva zile de relaxare, într-o locație superbă, alături de artist și de fiul lor.

Gallery

​Logodnica lui Culiță, Daniela Iliescu, schimbă prefixul, dar se simtă la fel tânără ca până acum. Aceasta se bucură de multă iubire și de o viață frumoasă și liniștită și, de multe ori, le dă sfaturi de viață persoanelor care o urmăresc.

Daniela Iliescu își serbează ziua de naștere

Daniela Iliescu i-a luat pe Culiță și pe Milan și a plecat într-o locație de vis, pentru a serba cei 30 de ani pe care îi împlinește. Zilele trecute, alături de cele mai bune prietene, a sărbătorit în club, dar timpul cu familia pare că este cel care o împlinește cu adevărat.

Aceasta a primit multe mesaje din partea prietenilor, pe care le-a repostat în mediul online, iar cel din partea lui Culiță Sterp nu a avut cum să lipsească.

La mulți ani frumoasa mea, azi ai schimbat prefixul dar pentru mine ești la fel de tânără ca și când te-am cunoscut și mai frumoasă pe zi ce trece! Te iubesc din toată inima și îți mulțumesc pentru tot ce am trăit alături de tine dar cel mai mult pentru minunea din viața noastră, băiatul nostru pe care tu l-ai adus pe lume!

Îți doresc să ai numai zile senine alături de noi și să nu-ți lipsească nimic. Să știi că în mine ai în primul rând un prieten, un partener de viață care te susține în orice și un tată pentru copilașii noștri! Te iubesc din toată inima și îmi doresc să îmbătrânim împreună”, a fost mesajul lui Culiță, pentru logodnica sa.

Culiță Sterp a cerut-o de nevastă în urmă cu un an

În vara anului trecut, Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au logodit, în Cappadocia, Turcia, în timp ce artistul filma clipul unei melodii de dragoste. Daniela a apărut în videoclip, iar, la final, acesta a îngenuncheat și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

Cei doi nu au spus când vor face nunta, dar, în urmă cu mai mult timp, Daniela a mărturisit că mai vrea un copil, dar, înainte de toate, vrea să îmbrace rochia de mireasă.

Instagram I culita.sterp/ daniela.iliescu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni