• PRO TV
  • Poză rară cu Daniela Iliescu și Culiță Sterp, de pe vremea când erau îl liceu! Sunt de nerecunoscut

Poză rară cu Daniela Iliescu și Culiță Sterp, de pe vremea când erau îl liceu! Sunt de nerecunoscut

Poză rară cu Daniela Iliescu și Culiță Sterp, de pe vremea când erau îl liceu! Sunt de nerecunoscut

Iubita lui Culiță Sterp a făcut publică o imagine rară cu ea și cu artistul de pe vremea când erau în liceu.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani de zile și au împreună un băiețel.
Deși sunt împreună de puțin timp, artistul și viitoarea lui soție se cunosc din liceu, ba chiar au fost colegi de clasă.

Daniela a organizat o serie de întrebări și răspunsuri, astfel urmăritorii de pe Instagram au avut liber la întrebări, iar blondina le-a răspuns sincer. 

Un internaut a rugat-o să posteze o fotografie cu ea și cu Culiță de pe vremea când erau în liceu. Zis și făcut, Daniela a postat o imagine de când erau foarte mici.( VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

La un moment dat, iubita lui Culiță a povestit cum a fost revederea cu artistul și cum au decis să formeze un cuplu.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptămânală în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, spunea logodnica lui Culiță, în momentul în care au oficializat relația.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni