• PRO TV
  • Culiță Sterp este în culmea fericirii: „Un nou membru”. Artistul a dat vestea cea mare, în mediul online

Culiță Sterp este în culmea fericirii: „Un nou membru”. Artistul a dat vestea cea mare, în mediul online

Culiță Sterp este în culmea fericirii: „Un nou membru”. Artistul a dat vestea cea mare, în mediul online
Sursa: Instagram I culita.sterp

Deși are un program extrem de încărcat, având evenimente chiar și în timpul săptămânii, Culiță Sterp încearcă să stea cât mai mult timp cu fiul lui, Milan, și să îi arate, de fiecare dată, lucruri noi.

Gallery

​Așa s-a întâmplat și de curând, când artistul l-a luat pe micuțul Milan și l-a dus la ferma familiei Sterp, unde i-a făcut cunoștință cu noul membru, un măgăruș. Milan a fost atât de interesat de noul animal, încât a încercat să îl mângâie și să se joace cu el.

„S-a născut un nou membru la noi în fermă”, a scris Culiță Sterp, pe contul lui de Instagram, întrebându-și urmăritorii ce nume să îi pună. La fel ca frații lui, artistul iubește viața la sat și se bucură de tot ceea ce aceasta oferă.

@culita_sterp_official

Ce nume să-i punem?

♬ sunet original - Culiţa Sterp

Ferma aduce bani frumoși familiei Sterp, fiecare dintre ei fiind implicați în afacere. Iancu și Getuța petrec cel mai mult timp acolo, deoarece Culiță este foarte mult plecat la cântări, Ileana are doi copii mici, iar mama Geta vinde produsele obținute.

Mama Geta susține că produsele pe care le vinde sunt 100% naturale, motiv pentru care, și prețurile pe care le cere sunt mai mari decât cele regăsite în magazine. Mai mult decât atât, mama lui Culiță a declarat că nu are un magazin în Capitală, deoarece chiriile sunt mari și este învățată să facă totul în satul în care locuiește, Tuștea.

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, mama Geta a declarat că un kilogram de brânză de oaie, la magazinul ei, se vinde cu 48 de lei și nu duce nici lipsă de clienți.

Mama Geta a preferat să se dedice muncii, așa cum a fost învățată de mică și nu a avut parte de prea multe concedii. În ultimul timp, copiii ei i-au mai pregătit unele surprize, ducând-o, pentru câteva zile, în unele locuri unde să se poată relaxa.

Mai mult decât atât, toți copiii vorbesc cu mândrie despre afacerea familiei și, de fiecare dată când sunt arătați cu degetul, deoarece lucrează la fermă, le dau replica persoanelor care fac astfel de comentarii, spunând cât este de frumoasă viața la țară, dar și că munca nu ar trebui să fie o rușine, indiferent care este aceea.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook I Culiță Sterp

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni