• PRO TV
  • Anca Țurcașiu, imaginea perfecțiunii la 52 de ani. Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie în lenjerie intimă

Anca Țurcașiu, imaginea perfecțiunii la 52 de ani. Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie în lenjerie intimă

Anca Țurcașiu, imaginea perfecțiunii la 52 de ani. Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie în lenjerie intimă

La 52 de ani, Anca Țurcașiu rămâne una dintre cele mai frumoase artiste din România. Pentru ea, timpul pare să fi stat în loc, căci se află într-o formă fizică incredibilă, iar acest lucru s-a văzut și la cea mai recentă apariție a sa.

Activă pe rețelele sociale, Anca Țurcașiu și-a delectat fanii cu o fotografie în lenjerie intimă, ce i-a pus în evidență corpul parcă sculptat. Cu perle la gât, îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă din dantelă și o cămașă albă, cântăreață a părut desprinsă de pe coperta unei reviste de modă.

Bineînțeles, cum era de așteptat, fanii vedetei au avut pareți împărțite cu privire la apariția sa îndrăzneață. În timp ce unii au lăudat-o pentru felul în care își întreține corpul și pentru dezinvoltură, alte persoane au fost de părere că la 52 de ani, o astfel de fotografie nu este tocmai adecvată:

"Arăți bine acum. Și acum 30 de ani în urmă arătai altfel fizic * O altă fizionomie atunci * Acum , muncită , delicata și cu mult respect față de Tine ! Seară cu suflet!, "Superba", "Felicitări, ești frumoasa", "Tu nu îmbătrânești deloc", '"De la o vârstă e mai bine să ieși în evidență prin alte ținute".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni