• PRO TV
  • Noi detalii despre presupusul iubit al Shakirei! De ce vrea artista să se mute urgent în Miami

Noi detalii despre presupusul iubit al Shakirei! De ce vrea artista să se mute urgent în Miami

Noi detalii despre presupusul iubit al Shakirei! De ce vrea artista să se mute urgent în Miami

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a zguduit din temelii lumea mondenă, iar scandalurile care au avut loc după nu au făcut decât să pună paie pe foc. Acum, fostul fotbalist este fericit cu Clara Chia, iar cântăreața columbiană și-ar fi găsit deja liniștea în brațele unui bărbat misterios!

La sfârșitul lunii ianuarie, fostul fundaș al Barcelonei și-a oficializat relația cu noua lui iubită, tânăra în vârstă de 23 de ani cu care a înșelat-o pe Shakira. După luni întregi de suferință și piese de răzbunare, Shakira a decis să lase trecutul în urmă și să iubească din nou! Potrivit presei spaniole, artista și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat misterios, care o înțelege și o apreciază.

Shakira trebuia să se mute în Miami la începutul lunii februarie

Din cauza sănătății precare a tatălui său, cântăreața columbiană a amânat mutarea în Miami până la începutul lunii aprilie. De curând s-a aflat că vrea să grăbească această schimbare din două motive foarte importante: siguranța copiilor săi și dorința de a-și petrece mai mult timp alături de presupusul iubit! În presă au apărut informații conform cărora Shakira și noul partener s-ar fi cunoscut în Miami acum mai multe luni, iar de atunci au continuat să se întâlnească.

„Se pare că artista columbiană și-ar fi găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios pe care l-ar fi cunoscut în Miami. Cei doi se întâlnesc deja de patru luni', scriu jurnaliștii spanioli, fără să ofere alte detalii, potrivit Daily Mail. 

Gerard Pique se consideră un tată implicat și responsabil

Gerard Pique a tăcut și a îndurat săgețile venite din partea fostei partenere, dar lucrurile s-au schimbat între timp. Acesta a vorbit despre separarea de cântăreața columbiană, dar și despre relația pe care o are cu băieții lui, Sasha, în vârstă de 7 ani, și Milan, în vârstă de 9 ani.

„Fiecare are responsabilitatea lui de a face ceea ce este mai bine pentru copiii lor. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și acesta este rolul meu de tată”, a declarat Gerard Pique, potrivit publicației spaniole El Pais.

Sursă foto: Arhivă

VEZI ȘI: Alejandro Sanz a trecut de la Shakira la Lora

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni