• PRO TV
  • Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, prevestit din ziua nunții? Evenimentul neașteptat care le-a tulburat petrecerea

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, prevestit din ziua nunții? Evenimentul neașteptat care le-a tulburat petrecerea

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, prevestit din ziua nunții? Evenimentul neașteptat care le-a tulburat petrecerea

Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au publicat un mesaj comun în mediul online și reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, însă puțini sunt cei care știu că despărțirea lor a fost prevestită încă din ziua nunții.

În vara anului 2008, după trei ani de relație, Dinu și Deea Maxer și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar un eveniment neaștepat despre care nu mulți au auzit le-a tulburat petrecerea.

Nunta celor două vedete a avut loc în Jupiter, la malul mării, alături de prieteni și familie. Evenimentul, organizat cu mare atenție până la ultimul detaliu, s-a desfășurat într-un cadrul de vis, iar Deea s-a bucurat de o surpriză inedită din partea lui Dinu.  

Cu toate acestea, un eveniment cu totul neașteptat le-a agitat în adevăratul sens al cuvântului întreaga petrecere. Fiind la malul mării, vremea nu a fost deloc de partea lor, așa că au fost nevoiți să își continue activitatea în preajma unei vijelii puternice.

„Sunt oarecum șocat! Vă rog să se desființeze meteorologia. În felul acesta pot și oamenii să prevadă. Odată ce lumea mi-a spus că e soare până miercuri, după trei zile s-au schimbat, dar nimeni nu a spus că o să fie furtună la mare”, spunea Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Deea Maxer declara atunci că nu a fost deranjată de starea vremii. În ciuda faptului că vântul bătea puternic, vedeta nu s-a gândit o clipă la a nu-i spune partenerului său marele „DA”.

„În ploaie, în vânt, nunta noastră va continua, chiar dacă anumite persoane nu își doresc acest lucru”, mărturisea Deea în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Arhiva

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni