• PRO TV
  • Primele imagini cu Ana Morodan, înconjurată de o armată de polițiști: “Jandarmii unde sunt? Armata? Doar poliția?"

Primele imagini cu Ana Morodan, înconjurată de o armată de polițiști: “Jandarmii unde sunt? Armata? Doar poliția?"

Primele imagini cu Ana Morodan, înconjurată de o armată de polițiști: “Jandarmii unde sunt? Armata? Doar poliția?"

Momentele în care Ana Morodan a fost reținută de poliție fac deja furori pe TikTok. Influencerița pare că de abia se ține pe picioare și este însoțită de o armată de polițiști. Tiktokerii nu au ratat momentul să facă haz de necaz: “10 polițiști acolo, se învârt unul după altul”.

Ana Morodan a fost filmată de un tiktoker în momentul în care a fost arestată de polițiști. Influencerița, care a condus fără permis și aparent sub influența alcoolului și drogurilor, merge cu dificultate în imaginile surprinse.

Deși ea este una singură, o armată de polițiști au escortat-o până la mașină. Între timp, automobilul acesteia rămăsese în sensul giratoriu și încurca circulația.

@mihaisaru10 #anamorodan #politie #arest #accident #droguri ♬ original sound - Mihai Saru396

Tiktokerii au fost amuzați de numărul mare de polițiști care care a fost nevoie pentru arestarea Anei Morodan.

“De ce erau atâția polițiști, îi cereau autografe?”

“Chiar și oprită de poliție, tot contesă este!”

“-De câți polițiști aveți nevoie?

-Da!”

“Jandarmii unde sunt? Armata? Doar poliția? Sunt uimită că au izbutit într-un număr atât de mic!”

“10 polițiști acolo, se învârt unul după altul”

“Ăștia mai mult au încurcat circulația decât să o dirijeze”

“Ăsta e noul cod rutier, oprești șoferul și lași mașina în jumătatea drumului”

“Mașină a lăsat-o în sensul giratoriu? Nu cred!”


După ce a ajuns în arestul poliției pentru că a condus fără permis, a lovit o mașină în trafic și ar fi fost și sub influența drogurilor și alcoolului, Ana Morodan cere iertare pe internet. “Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine să îl mângâie și îl îmbrățișează”, spune influencerița într-o postare de pe Facebook și Instagram.

“Pentru copiii care mă urmăresc și visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsăți seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoascatoare că nu am făcut și mai mult rău.”

Potrivit stirileprotv.ro, Ana Morodan, „contesa digitală”, a fost reținută de poliție, după ce a provocat un accident. Influencerița a refuzat inițial testarea, dar a fost descoperită conducând sub influența alcoolului și a drogurilor, la al doilea filtru, în aceeași seară.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a spus Ana Morodan.

Polițiștii au decis să o rețină peste noapte, iar miercuri după-amiază au dus-o în fața procurorilor de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București. Aceștia vor decide cum va evolua acest dosar penal și dacă Ana Morodan va fi cercetată în stare de libertate sau sub control judiciar sau dacă vor cere cea mai aspră măsură și anume să ajungă cu ea în fața și să ceară arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni