• PRO TV
  • Ana Morodan, prinsă sub influența substanțelor interzise la volan! Vedeta a fost reținută pentru 24 de ore

Ana Morodan, prinsă sub influența substanțelor interzise la volan! Vedeta a fost reținută pentru 24 de ore

Ana Morodan, prinsă sub influența substanțelor interzise la volan! Vedeta a fost reținută pentru 24 de ore

Ana Morodan, cunoscută de publicul larg sub numele de „Contesa Digitală”, a fost reținută de poliție după ce a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan. Vedeta a mai fost oprită de oamenii legii în aceeași zi, după ce provocase un accident rutier în urma căruia i-a fost suspendat și permisul.

Într-un comunicat transmis de Poliția Rutieră se precizează că autoritățile au încercat să oprească marți, în jurul orei 16.20, în zona Pieței Charles de Gaule, o conducătoare auto. Femeia aflată la volan era chiar Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România.

Vedeta nu s-a conformat și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule. Oamenii legii i-au solicitat să fie testată cu aparatura din dotarea a Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

Ulterior, Ana Morodan a fost dusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde a refuzat din nou testarea.

„Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale. După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice», faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal”
, se arată în comunicatul poliției.

În aceeași zi, după ora 22.00, Contesa Digitală a fost prinsă din nou la volan, cu toate că avea permisul suspendat. Oamenii legii au reușit să o testeze, iar rezultatul a arătat că aceasta consumase atât alcool, cât și substanțe interzise.

Sursă foto: Instagram/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni