• PRO TV
  • Imposibil să nu întorci capul după ea pe stradă. Vedeta care a apărut într-o ținută pe care nu o poți trece cu vederea

Imposibil să nu întorci capul după ea pe stradă. Vedeta care a apărut într-o ținută pe care nu o poți trece cu vederea

Imposibil să nu întorci capul după ea pe stradă. Vedeta care a apărut într-o ținută pe care nu o poți trece cu vederea

Modelul Victoria’s Secret, Joy Corrigan, a atras toate privirile la cea mai recentă ieșire în public. Tânăra de 28 de ani a purtat un outfit incendiar, imposibil de ignorat.

Joy Corrigan este recunoscută pentru aparițiile sale sexy în public. De data aceasta, paparazzii au reușit să o surprindă într-o ținută provocatoare – aceasta a purtat un body extrem de decupat în zona intimă, cu o pereche de pantaloni cu o talie foarte joasă. Efectul – năucitor :)  Practic, nimeni nu a putut să o ignore la această apariție în public!

Sursa foto: PROFIMEDIA


„Îmi place să fiu sexy și să-mi arăt corpul, pentru că muncesc tare mult ca să arăt așa. Încerc ca la fiecare ședință foto să păstrez decența”, spunea modelul într-un interviu.

Joy Corrigan este cunoscută pentru campaniile de fashion pe care le-a realizat cu branduri precum Victoria’s Secret, Jimmy Choo sau Guess. De asemenea, s-a remarcat și că Playmate of the Month în revista Playboy. 

Urmărită de aproape un milion de oameni pe Instagram, Joy își încântă fanii cu outfiturile sale îndrăznețe.

Intră în GALERIA FOTO ca să le poți vedea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni