• PRO TV
  • Deea Maxer, imagini incendiare pe rețelele de socializare, după divorțul de Dinu

Deea Maxer, imagini incendiare pe rețelele de socializare, după divorțul de Dinu

Deea Maxer, imagini incendiare pe rețelele de socializare, după divorțul de Dinu

Deea Maxer a șocat pe toată lumea în ultima săptămână, după ce a dezvăluit că a divorțat de fostul ei soț, Dinu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste din partea vedetelor deoarece aveau o relație de peste 18 ani, doi copii absolut superbi și erau priviți drept unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. 

Deea și Dinu Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă în urmă cu doar câteva zile, cei doi au anunțat că au pus capăt căsniciei. Nimeni nu se aștepta la asta, însă se pare că a fost cea mai corectă decizie pentru vedete. Fiecare dintre ei a vorbit despre modul în care relația lor s-a schimbat de-a lungul anilor, iar acum publicul a înțeles adevăratele motive ale separării. 

Deea Maxer a ales să facă un pas important pentru propria ei satisfacere emoțională. Vedeta vrea să se întoarcă la cariera care a consacrat-o, și anume, cea de dansatoare. Recent, ea a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare extrem de senzual îmbrăcată, de la evenimentele la care bucura fanii cu prestațiile ei. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CÂT DE SEXY ESTE DEEA MAXER).

Mai mult decât atât, Deea Maxer a spus pe rețelele de socializare că urmează să își reia activitatea de dansatoare și că oamenii o pot invita deja la evenimente. 

Sursă foto: Deea Maxer/Facebook, Deea Maxer/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni