• PRO TV
  • EXCLUSIV Alex Delea, despre întoarcerea la Survivor, peripețiile din aeroport și planurile de viitor

EXCLUSIV Alex Delea, despre întoarcerea la Survivor, peripețiile din aeroport și planurile de viitor

EXCLUSIV Alex Delea, despre întoarcerea la Survivor, peripețiile din aeroport și planurile de viitor

Alex Delea este cel care a ridicat deasupra capului trofeul Survivor România 2022, urmând ca în 2023 să revină în jungla Dominicană în calitate de mentor, alături de Zannidache, Elena Chiriac și Oana Ciocan. După o săptămână petrecută din nou în condiții vitrege, războinicul s-a întors în România, însă a avut parte de o mulțime de peripeții: de la arsuri solare și până la pierderea bagajului în aeroport.

 

Recent, câștigătorul Survivor România ne-a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, despre actualii concurenți Survivor, dar și despre incidentele care s-au ținut lanț de el. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM S-A SIMȚIT ALEX DELEA LA SURVIVOR) 

Bună, Alex! Cum te-ai simțit să te întorci în Republica Dominicană și cum te-ai adaptat condițiilor de la Survivor România?

A fost foarte tare să mă întorc. De adaptat, m-am adaptat repede, doar că a fost mai greu decât prima dată deoarece focusul era pe mine, pe noi. Condiția mea fizică nu mai este ca prima dată. Eu am continuat să fac sport, dar Survivor îți cere altceva, ai nevoie de o condiție fizică foarte bună. Am dat cât am putut, m-am lovit mai mult într-o săptămână decât în 5 luni sezonul trecut.

Cum a fost să îți schimbi din nou regimul alimentar și să introduci din nou cocosul în viața ta?

Sincer abia așteptam să mănânc cocos. Când am plecat din Survivor, toți spuneau că nu o să mai mănânce cocos, dar eu chiar l-am căutat, dar nu prea mai există atât de mult în junglă. Mi-a fost dor de tot. Mi-a plăcut mult că m-am întors.

Cum i-ai găsit pe Războinci în momentul în care te-ai întors în Republica Dominicană?

I-am găsit bine sau poate aveau vreo mască față de mine, să nu se certe sau cine știe. Chiar nu au existat certuri, ba mai mult i-am făcut să se simtă foarte bine. Le-am dat imnuri, le-am adus zâmbetul pe buze.. Nu m-am dus ca mentor în adevăratul sens al cuvântului, m-am dus să îi facă să se simtă bine.

Cine crezi că va ajunge în Finală?

La individuale se poate întâmpla orice, deci fiecare persoană de acolo poate ajunge în finală. Toată lumea are potențial, toți ar putea câștiga. E devreme să spun acum cine câștigă, sunt și băieți și fete bune. Eu zic că e momentul să câștige o fată, dar nu știu ce fată. Poate când vor rămâne 6, aș putea spune cine câștigă.

Știu că atunci când te-ai întors din Dominicană, ai avut o problemă: ți-ai pierdut bagajul. Anul trecut, la fel, ți-ai pierdut telefonul. Ce se întâmplă de mereu ai parte de asemenea experiențe?

Am o problemă eu așa, cu întoarcerea de la Survivor. Cred că dacă aș mai merge, nu m-aș mai întoarce deloc. Data trecută telefonul, acum bagajul... Să vezi fază și mai tare! Am ajuns astăzi acasă și am fost sunat de cineva să îmi spună că mi s-a găsit bagajul. Am zis să îmi iau repede pașaportul să îl ridic și ce crezi? Nu mi-am găsit pașaportul. Prima dată mi-am pierdut bagajul și acum pașaportul. N-am avut nici timp să îl caut, dar sper să îl găsesc. Trăiesc într-un haos total de când mă cunosc, dar îmi place așa, nu am timp să mă plictisesc. Iau fiecare situație cu zâmbetul pe buze.

Ce proiecte ai în desfășurare?

Tocmai ce am vorbit de un nou proiect, dar aștept să văd dacă se poate face. O să vin cu detalii mai târziu. Acum nu pot să vă dezvălui mai multe.

Sursă foto: Alex Delea/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni