• PRO TV
  • O prezentatoare de televiziune și-a făcut 43 de operații ca să arate ca Barbie

O prezentatoare de televiziune și-a făcut 43 de operații ca să arate ca Barbie

O prezentatoare de televiziune și-a făcut 43 de operații ca să arate ca Barbie

Daily Mail spune povestea Daliei Naeem, în vârstă de 29 de ani, care și-a dezvăluit „noua față” după ce a fost supusă la 43 de proceduri cosmetice pentru a deveni o păpușă asemănătoare cu Barbie.

Dalia e născută la Bagdad și a cheltuit mii de dolari pentru transformarea ei șocantă. A fost supranumită „Barbie irakiană” din cauza părului blond și a trăsăturilor sale.

Femeia e prezentatoare și actriță și și-a dezvăluit cel mai recent look într-un nou videoclip. A primit comentarii de genul  „Zombie” sau „Devil Barbie”, dar unii au rămas aparent fascinați de apariția dramatică a Daliei, iar ea are acum peste 997.000 de urmăritori pe Instagram și încă 43.900 pe TikTok.

Într-un videoclip preluat și de Daily Mail, Dalia a putut fi văzută pozând alături de makeup artistul ei, care îi spune: „Arăți atât de frumoasă, draga mea. Ca Barbie."

Dalia - cu un nas mic, buze supradimensionate și sprâncene stufoase - răspunde: „Machiajul tău este Barbie”. Dalia este o prezentatoare și o actriță care a apărut în piese de teatru și emisiuni TV de mare succes în țara ei natală. 

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Dalia înainte de operație, dar și cum arată acum

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni