• PRO TV
  • Betty Stoian, prima reacție după ce Florin Salam nu a putut să cânte la o nuntă din Craiova

Betty Stoian, prima reacție după ce Florin Salam nu a putut să cânte la o nuntă din Craiova

Betty Stoian, prima reacție după ce Florin Salam nu a putut să cânte la o nuntă din Craiova

Betty Stoian este una dintre cele mai admirate persoane publice de la noi din țară, aceasta fiind cunoscută mai ales datorită tatălui ei, Florin Salam. După ce zilele trecute artistul a fost surprins într-o ipostază nefavorabilă în cadrul unei nunți din Craiova, fiica lui a ieșit public și a postat o fotografie cu părintele său. 

Florin Salam a avut parte de un incident complet nefericit în cadrul unei nunți pe care a onorat-o la Craiova. Artistul a fost filmat în timp ce încerca să cânte, însă nu reușea. Pe parcursul videoclipului se poate observa cum cântărețul de manele duce de multe ori microfonul la gură, însă fără rezultat. 
 

@alex23.12.2003 Florin Salam Drogat La Nuntă Nici nu poate să cânte #florinsalam #florinsalamlacraiova #rusinesalam ♬ sunet original - Alex Alexandru ????


După ce imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, oamenii s-au împărțit în două tabere: una dintre ele a susținut vehement că artistul ar fi consumat substanțe interzise, iar alta a fost de părere că oboseala și-a spus cuvântul. Ulterior, Florin Salam a ieșit public și a explicat tot ce s-a întâmplat, de fapt, în cadrul evenimentului. (VEZI AICI REACȚIA LUI)

Acum, Betty Salam a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de tatăl ei (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS), dar și următorul mesaj:
 

„Zâmbește! Dumnezeu te iubește”, a scris Florin Salam, în dreptul imaginii cu tatăl său.

Sursă foto: Betty Stoian/Instagram, Florin Salam/Facebook, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni