• Emisiuni
  • La Măruță
  • Benny Adegbuyi, la un pas de moarte. Prima apariție TV a luptătorului după accidentul rutier grav în care a fost implicat

Benny Adegbuyi, la un pas de moarte. Prima apariție TV a luptătorului după accidentul rutier grav în care a fost implicat

Luptătorul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un grav accident rutier pe autostrada A2, în urmă cu două săptămâni. 

Benny Adegbuyi, care este cel mai bine cotat luptător român de kickboxing, se afla în mașină cu soția sa, Elena, fiul Patrick și doi colegi de la academia Benny Figh Academy. 

Benny Adegbuyi se îndrepta spre Tuzla pe banda 2, pentru a participa la un eveniment, când o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața lui. Luptătorul a tras de volan pentru a evita coliziunea, a acroșat parapetul și apoi mașina a ajuns pe partea cealaltă a drumului. 

„Să știi că am trecut printr-un episod destul de urât. Mașina daună totală, Elena are o operație urâtă la mână. Are o tijă, a fost operată. Acum se recuperează. (…) Sunt niște momente prin care nu îi doresc nimănui să treacă”, a spus Benny în cadrul emisiunii La Măruță. 

„Să avem grijă la volan pentru că uite ce se poate întâmpla. O secundă de neatenție ne poate costa viața”, a adăugat Benny. 

Românul se pregătește pentru un meci important din carieră. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni