• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan, moment jucăuș la un meci de baschet. Reacția lor când au fost surprinși de camerele de luat vederi

Prințul Harry și Meghan, moment jucăuș la un meci de baschet. Reacția lor când au fost surprinși de camerele de luat vederi

Prințul Harry și Meghan, moment jucăuș la un meci de baschet. Reacția lor când au fost surprinși de camerele de luat vederi

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de un moment jucăuș la un meci de basket din Los Angeles. Cei doi au fost surprinși de Kiss Cam, camera de luat vederi care surprinde cupluri în mulțime și le afișează pe ecran în așteptarea unui sărut. Iată cum au reacționat cei doi!

Cuplul regal a participat zilele trecute la un meci de baschet între echipele Los Angeles Lakers și Memphis Grizzlies alături de alte celebrități precum Kim Kardashian, Adam Sandler și Sean 'Diddy' Combs. Însă, vizionarea meciului le-a fost întreruptă când camerele de luat vederi de pe stadion, așa numitele Kiss cam-uri, au fost îndreptate asupra lor, în așteptarea unui sărut.

Văzând că au apărut pe ecran în fața a două 20.000 de spectactori care îi aplaudau și-i încurajau să se sărute, Meghan a izbucnit în râs în timp ce Prințul Harry a încercat să obțină un sărut, însă fară succes. Cel mai probabil, Meghan a fost rușinată de camerele de luat vederi și l-a oprit pe Harry înainte da a-i fura pupicul.

Chiar și așa, cei doi s-au bucurat de timpul petercut împreună, s-au îmbrățișat, au aplaudat cele două echipe și au râs cu gura până la urechi.

Kiss Cam este o distracție socială, populară în America, care are loc în timpul evenimentelor sportive din arena, stadion si de pe teren. O cameră „kiss cam” scanează mulțimea și selectează un cuplu, acestea fiind afișate pe ecranele din arenă, pentru a-i îndemna la un sărut. Fiind un moment spontan, camera poate selecta atât cupluri, cât și necunoscuți care se află unul lânga altul în mod aleatoriu. Aceștia pot decide să împărtășească un sărut pentru cameră sau nu.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni